Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAŞKAN YILMAZ, YEŞİLKÖY HALKIYLA BULUŞTU

BAŞKAN YILMAZ, YEŞİLKÖY HALKIYLA BULUŞTU
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen “Bu Cuma sizin köydeyiz” etkinliği kapsamında, Cuma namazını merkeze bağlı Yeşil Köyü’nde kıldı.

 Yılmaz, “Bu Cuma sizin köydeyiz” etkinliği kapsamında Yeşil Köyü halkıyla buluştu. Köylülerle namaz kılan Yılmaz, ardından köy konağında toplananlara hitap etti. Yılmaz, “Sizler olmasaydık, bizler olmazdık” dedi.

Namaz sonrası cemaatin Cumasını kutlayan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ardından köy konağına geçti ve köylülerle bir araya geldi.

Köy konağını dolduran vatandaşlara hitap eden Başkan Yılmaz, “Şuan İl Genel Meclisi Başkanımız, siyaseten de ilçe başkanımız ve teşkilatlarımız burada. İlçe başkanımız her hafta Cuma günü bir mahalle veya köyde program yapıyor. Sağ olsun bugünde sizlerle bizi buluşturdu. Tabi hazır sizlerle buluşmuş iken hem köyümüzün ihtiyaçlarıyla, hem de Bolu’yla ilgili sizlerin görüşlerini dinlemek istedik” dedi.

“Bu ülke, bu memleket hepimizin” diyen Yılmaz, “Yarın belki hiçbirimiz buralarda olmayabiliriz. Ancak geride iz bırakan eserler bırakırsak bizler için ne mutlu” diye konuştu. Yılmaz ayrıca, Yeşilköy sakinlerine verdiği destekten dolayı teşekkür de ederek “Sizler olmasaydık, bizler olmazdık. Hepinizden Allah razı olsun. Her zaman gücümüz yettiği kadar, imkânlarımız dâhilinde sizlerin emrinizdeyiz.” şeklinde konuştu.

“Bu Cuma sizin köydeyiz” etkinliğinde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yanı sıra AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Eker, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve partililer de yer aldı.

Etiketler: