Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

MHP’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

MHP’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET
Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, teşkilat mensupları ile birlikte, AK Parti’ye ziyarette bulundu.


Ziyarette AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’la bir araya gelen Adem Evcil ve MHP’liler, AK Parti’de kongre sürecinin tamamlanmasından ötürü, Doğanay’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

AK Parti Bolu İl Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete, MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, MHP Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Ziyaret esnasında bir açıklama yapan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, MHP İl Başkanı Adem Evcil ve beraberindekilere teşekkür etti. Doğanay şöyle konuştu; “Türkiye olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Aslında bu zor süreç Türkiye’de çok uzun yılardır devam eden ama konuşmama başlarken söylediğim gibi 15 Temmuz ile birlikte başlayan ve halen devam eden çünkü sadece 15 Temmuz’daki o kalkışma, darbe girişimiyle bitmedi. Daha sonrasındaki ülke genelindeki yapılan seçimlerde ülkenin içinde bulunduğu duruma şöyle bir baktığımız, değerlendirdiğimiz zaman o seçim atmosferinde gerek Avrupa ülkelerinde Türkiye Cumhuriyetinin bakanlarına, milletvekillerine Avrupa’nın göstermiş olduğu o reaksiyon Türkiye’nin güçlenmesini istememeleri yani dizlerinin üzerine çökmüş bir Türkiye istemeleri ama buna rağmen de artık ülke olarak varoluş ile yok oluş arasındaki çizgi içerisinde bu günlere geldiğimiz dönem içerisinde görev yapan, katkı veren ülkenin birliği ve beraberliği için yeri geldiği zaman siyaseti de bir tarafa koyarak söz konusu vatansa söz konusu milletse, ülkenin geleceği ise istiklali ve istikbali ise gerisi teferruattır denildiğinde işte evet Türkiye’de biz yerli ve milli olan bu kadrolar gördük.

O kalkışma gecesinde de canlarını veren ülkesi ve milleti için şehit olan tüm şehitlerimize sadece o güne has değil Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulduğu günden bu güne kadar ülke ve millet adına şehit olan ve bugünde Afrin’de operasyon halinde olan tüm şehitlerime öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Gazilerimize de rabbimden acil şifalar diliyorum.

AK Parti olarak bir kongre sürecinden geçtik. Bu gündü ziyaretin sebebi de bir hayırlı olsun ziyaretidir. Bu ziyaretinizden dolayı başkanımın şahsında buraya gelen herkese gönülden teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Toplumu germeden ama toplumun, milletimizin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak 2,5 yıllık sürede birlik, beraberlik içerisinde getirmek için her iki tarafında çabası vardır. Bu manada ben bu güne kadar ki özverili, anlayışlı siyasi anlayıştan dolayı özellikle bu son süreçte artık ülkemizin birli ve bekası noktasındaki Milliyetçi Hareket Partisinin il başkanımın şahsında burada bulunan tüm kardeşlerime, arkadaşlarıma özellikle hasseden bir kez daha teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Sizlerin de zor dönemlerden geçtiği süreçler oldu. Dava adamları, dav erleri köprüyü geçerken belli olur. Onun için ben bu birlikteliğinizi bu manada samimi kalp ile söylüyorum tebrik ediyorum ve aynı zamanda takdir ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim yolunuzu ve yolumuzu ülke ve millet adına hayırlara vesile kılsın.”

Doğanay’ın konuşmasının ardından, MHP İl Başkanı Adem Evcil, hediye takdiminde bulundu. Evcil, Nurettin Doğanay’a üzerinde ismi yazılı kılıç hediye etti.

Hediye takdiminin ardından konuşan MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, “Öncelikle şahsınızda tüm Ak Parti yönetim kurullarının hayırlara vesile olmasını diliyorum. 15 Temmuz hain darbe girişiminden bugüne uzunda bir yol kat ettik. Birlikte omuz omuza mücadele ederek ülkenin bekası için milliyetçi hareket partisi tarihi misyonunu bir kez daha 15 Temmuz gecesi ortaya koydu. Bizler için ülke bekasının her şeyden çok daha üstün, evimizden ailemizden eşlerimizden çocuklarımızdan hayatlarımızdan daha kutsal ve daha anlamlı olduğunu 15 Temmuz gecesi Türkiye’ye ve dünyaya bir kez daha ispatlamış olduk.

O günden bu güne bir seçim geçirdik. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin vatanımıza milletimize bayrağımıza hayırlara vesile olmasını ben bir kez daha temenni ediyorum. Zorlu bir seçimde geçirdik. Zorlu bir süreç geçirdik. İkimizde atanmış il başkanlarıydık, 2,5 sene sonra seçilmiş il başkanları olarak görevimizin başındayız. Bundan sonra çok daha zorlu bir süreç bizleri bekliyor. Milli ittifak çerçevesi içerisinde bir yerel ve bir genel seçim, bir cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere 3 seçim geçireceğiz. Bu süreçte bundan önce nasıl mücadelemize duraksız devam ettiysek, bu süreçten sonra da bu mücadelemize devam edeceğiz. Ben şahsım adına şahsınızın il başkanı olması noktasında çok mutluyum. Bunun sebebi sizlerin bizlere karşı düşünceleriniz bizlerde de sizlere karşı devam etmektedir. Uzlaşmacı kişiliğiniz uzlaşma sürecine olumlu bir katkı sağlayacaktır. “ dedi.

 

 

 

Etiketler: