Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GÖKYÜZÜNDEN ‘YEDİGÖLLER’

GÖKYÜZÜNDEN ‘YEDİGÖLLER’
Anadolu Ajansı tarafından başlatılan ‘Gökyüzünden Türkiye’ isimli fotoğraflar serisine ‘Yedigöller Milli Parkı’ da girdi. Batı Karadeniz Bölgesi'nde Bolu'nun 42 kilometre kuzeyinde yer alan Yedigöller drone ile gökyüzünden çekilmiş fotoğraflarla tanıtıldı.


Doğal güzellikleriyle ünlü Yedigöller Milli Parkı, Nisan ayının ilk günlerinde ilkbahar mevsiminin güzelliklerini yansıtmaya devam ediyor. Gölün ormandan aldığı renk ve yansıttığı pırıltı, özellikle ilkbaharda bambaşka bir güzellik yaratıyor.

Birbirine komşu yedi minik göl ve küçük bir çağlayan, ismini bölgede bulunan Sazlıgöl, İncegöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, Deringöl, Büyükgöl ve Seringöl'den alan Yedigöller yüksek kesimlerinde kış mevsimi halen yaşanırken, göllerin bulunduğu alanlar ilkbaharın güzelliklerini sunuyor.

Bahar geldi. Yürüyüşe, olta balıkçılığına, kampa ve özellikle de fotoğrafa çok uygun olan doğa harikası Yedigöller’de ilkbaharın kokusu bir başka güzel.

Gökyüzünden Türkiye’ foto haberinde Türkiye’nin diğer tarihi ve turistlik bölgelerinin de muhteşem görüntüler yer alıyor. Baharın gelmesiyle birlikte görsel güzelliği hayran bırakan Yedigöller Milli Parkı ziyaretçilerini büyülüyor.

Etiketler: