Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR TURNUVADA BOY GÖSTERECEK

BOLUSPOR TURNUVADA BOY GÖSTERECEK
Altınordu’nun düzenlediği 5. U12 İzmir Cup, Alex de Souza’nın başlama vuruşu ve 56 takımdan bin 300 sporcunun katılımıyla 6 Nisan Cuma günü başlıyor.

Altınordu Kulübünün 5–7 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği ve 21 ülkeden 56 takımın katılacağı U12 İzmir Cup’ın başlama vuruşunu Alex de Souza’nın yapacağı turnuvaya Boluspor U12 takımı da İzmir’e gitti. Birçok Avrupa takımının katılacağı turnuvada Boluspor’un da davet edilmesi Alt yapı acısından önemli olurken Boluspor U12 takımı da bu turnuvada boy gösterecek.

Fenerbahçe'nin unutulmaz futbolcusu Alex de Souza'nın başlama vuruşunu yapacağı 5. U12 İzmir Cup, 6 Nisan Cuma günü başlıyor. Altınordu'nun düzenlediği, her sektörün en önemli markalarının sponsor olduğu organizasyon, üç gün boyunca devam edecek. Alex de Souza, 6 Nisan Cuma günü Altınordu'nun Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'nde başlama vuruşunu yapacak.

ÜÇ GÜNDE 396 MAÇ

5. U12 İzmir Cup'ta Avrupa futbolunun önemli kulüpleri Manchester City, Athletic Bilbao, PSV Eindhoven, Anderlecht, Benfica, Porto, Braga, Standart Liege, Genk, Sampdoria, Twente, Steau Bükreş, Dinamo Zagreb ve Krasnodar başta olmak üzere 56 takım mücadele edecek. Turnuvada 22 Türk ekibi de bu heyecanlı organizasyonun içerisinde yer alacak. Takımlar, üç günde toplam 396 maç yaparken, İzmir'de üç gün boyunca adeta futbol bayramı yaşanacak.

30 BİN FUTBOLSEVER

Her yıl binlerce futbolseveri buluşturan 5. U12 İzmir Cup'ı, Alex de Souza'ın da katılımıyla birlikte bu kez üç günde 30 binin üzerinde seyircinin yerinde takip etmesi bekleniyor. 64'ü ulusal, 6'sı yabancı 100'e yakın gazetecinin akreditasyon yaptırdığı, 250 gönüllünün görev yapacağı İzmir Cup'ta 56 takımdan bin 300 çocuk yer alacak. 5. U12 İzmir Cup, bu açıdan Avrupa'nın en geniş katılımlı ve en kaliteli futbol turnuvaları arasındaki yerini almış olacak.

 

.

Etiketler: