Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

METE YARAR BOLU'NUN KAHRAMANLARINI ANLATTI

METE YARAR BOLU'NUN KAHRAMANLARINI ANLATTI
Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mavi Salon’da bir konferans verdi. Yarar, konuşmasında Zeytin Dalı operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu ve operasyonu Bolu Komando Tugayı’nın başlattığını belirtti.

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Bolu’da Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde Akademik Düşünce Eğitim Medeniyet Topluluğu’nun düzenlemiş olduğu “Her Yönüyle Afrin Harekatı” konulu konferansa katıldı. Yarar, konuşmasında Zeytin Dalı operasyonunun neden yapıldığını ve operasyonla nelerin elde edildiğini açıkladı. Salonu dolduran yüzlerce kişiye Bolu adının dün Kıbrıs için, Şırnak için, Hakkari için, Yüksekova için ne ise Afrin için de aynı anlama geldiğini söyleyen Yarar, Zeytin Dalı Harekatı'nda Bolu Komando Tugayı'nın kahramanlığı ile operasyona damga vurduğunu belirtti. 2. Komando Tugay'ının Bolu'nun gurur kaynağı olduğunu da ifade eden Mete Yarar, "Bolu halkı bu güzide tugayla ne kadar gurur duysa azdır"  dedi. 

Konferansın ardından Mete Yarar’a, Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. İbrahim Sena Arvas tarafından Bolu’nun simgesi olan Köroğlu Heykeli hediye edildi. Yarar, daha sonra okurları için kitaplarını imzaladı ve hatıra fotoğrafları çektirdi.

Etiketler: