Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“GÖNLÜMÜZ İLK 2’DEN ÇIKMAK İSTİYOR”

“GÖNLÜMÜZ İLK 2’DEN ÇIKMAK İSTİYOR”

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 30’uncu haftasında kendi sahasında konuk edeceği Tetiş Yapı Elazıspor maçının hazırlıklarını tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

Bolu’nun ve Boluspor’un 26 yıldır şampiyonluk özlemi çektiğini ifade eden Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ; “26 sene oldu, 1992 yılında düştük.ç artık seyircimize, camiamıza böyle bir heyecan tattırmak istiyoruz. İnşallah düşündüklerimizi hayata geçiririz. İlk 2’den çıkarız diye düşünüyoruz” dedi.

“SAKAT VE CEZALI OYUNCUMUZ YOK”

Takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını ifade eden Öztabağ; “Şu ana kadar yapmış olduğumuz antrenmanlarda herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Sadece Ertuğrul’un en son oynadığımız Gaziantepspor maçında ufak bir sakatlığı vardı. Onda herhangi bir sıkıntı görünmüyor. Poepon’un arka adalesinde bir sıkıntı vardı. Poepon biraz kendini dinleyen bir oyuncu. Tam bir profesyonel. Bugüne kadar hiçbir antrenmanı kaçırmadı. O tedbir amaçlı çıkmamıştı ama hafta başında takımla birlikte antrenmanlarda çıkmaya başladı. Şu anda sakat ve cezalı oyuncumuz yok” şeklinde konuştu.  

“TAKIMI ÇOK İYİ NOKTAYA GETİRDİK”

Ligde Rizespor’un diğer takımlara göre biraz daha avantajlı konumda olduğunun altını çizen Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ; “Rizespor takımı biraz daha avantajlı görünüyor. En çok üzüldüğümüz nokta, Ümraniyespor maçında çok iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Rizespor maçını çok iyi oynamamıza rağmen kazanamadık. Bu maçlar bizleri üzdü. Sıkıntıya soktu. Bu takımının 10’uncu haftada 8 puanı vardı, o takımı aldık nerelerden nerelere getirdik hep beraber. Başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, oyuncularla hep beraber çok iyi noktaya getirdik” dedi.  

“SEYİRCİMİZE, CAMİAMIZA BÖYLE BİR HEYECAN TATTIRMAK İSTİYORUZ”

Ligde şampiyonluk iddialarının devam ettiğini ve son ana kadar şampiyonluk yarışının içinde olacaklarını vurgulayan Boluspor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Hakkı Öztabağ; “İlk 2 iddiamız devam ediyor. Bunun üzerine çalışmalarımızı halen daha devam ettiriyoruz. Bu hafta çok zorlu bir Elazığspor maçı oynayacağız. Onlarında kırılma maçı, bizimde kırılma maçımız. Yendiğimiz zaman onları saf dışı bırakıyoruz. Yolumuza bundan sonra daha kolay devam etme şansına sahibiz. Gönlümüz ilk 2’den çıkmak istiyor. 26 sene oldu, 1992 yılında düştük. Artık seyircimize, camiamıza böyle bir heyecan tattırmak istiyoruz. İnşallah düşündüklerimizi hayata geçiririz. İlk 2’den çıkarız diye düşünüyoruz. Çıkamasak bile ilk 6’dan ben bu takımın daha önceki yıllara göre birlik ve beraberliğinin daha iyi olduğunu görüyorum. O anlamda da biz ilk 6’dan çıkarız diye düşünüyorum. İnşallah yanılmayız” ifadelerini kullandı.  

Etiketler: