Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TSO’DA 3. RAUNT

TSO’DA 3. RAUNT
Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının seçimlerinin 2009 yılından itibaren değişmeyen başkan adayları bir kez daha karşı karşıya gelecekler.

2009 yılında yapılan seçimlerde Emin Semercioğlu ile Türker Ateş karşı karşıya gelmiş ve bu seçimi Emin Semercioğlu 1 oyla kazanarak başkanlık koltuğuna oturmuştu.

2013 seçimlerinde ise yine iki aday karşı karşıya gelmiş, bu sefer ise yine 1 oyla Türker Ateş seçimin galibi olmuş ve başkanlık koltuğuna oturan isim olmuştu.

7 Nisan Cumartesi günü yapılacak seçimlerde ise yine iki isim 3. Defa karşı karşıya gelecek. İki isim de adaylığını gazetemize resmen açıkladı.

 Geçtiğimiz hafta Pazar günü gerçekleştirilen Bolu Ticaret ve Sanayi Odası meclis seçiminin ardından gözler 7 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Bolu TSO başkanı, yönetim kurulu ve meclis başkan ve divanı seçimlerine çevrildi.

Meclise seçilen 38 kişi 4 yıl boyunca Bolu TSO’yu yönetecek isimleri belirleyecek. Bir başkan ve 8 yönetim kurulu üyesi ve bir meclis başkanı ile iki başkan vekili ve bir katip üyenin belirleneceği seçim öncesi adaylar çalışmalarına başladı.

İsmi başkan adayı olarak geçen geçtiğimiz dönem başkanı Emin Semercioğlu, liste çalışmalarına başladı. Aday olduğunu belirten Semercioğlu, “Ekip olarak çalışmalara devam ediyoruz. Önümüzdeki günlerde isimler tam anlamıyla netleşmiş olur.” dedi.

Öte yandan mevcut Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş de liste çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Ateş ayrıca, seçimin 7 Nisan Cumartesi günü yapılacağını ve liste çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 

Etiketler: