Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YOKLUĞU HİSSEDİLDİ

YOKLUĞU HİSSEDİLDİ
Boluspor 29. hafta da ligin küme düşen ekiplerinden Gaziantepspor’u 2–0 geçerken bu karşılaşmada gol sıkıntısı da ortaya çıktı. Ryydel Poepon’un oynamadığı ve karşılaşmayı tribünden takip ettiği maçta golcü oyuncunun yokluğu hissedildi.

Ligin Play-Off yarışındaki en iddialı takımı olan Boluspor’da, Gaziantepspor karşısında gol sıkıntısı çekmesi dikkatlerden kaçmadı. Ligde küme düşmesi kesinleşen ve formalite maçlar oynayan bir çok takımın averaj düzelttiği Gaziantepspor karşısında kırmızı beyazlı ekibin iki golle maçı bitirmesi Play-Off maçları öncesi Poepon’a ihtiyaç olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Haftalar kısaldıkça iki haftalık milli takım arası sonrası birde Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında oynamayan ve ardından Gaziantepspor maçında tribünde oturan golcü futbolcu Poepon’un maç eksikliği 4 haftaya çıktı. Geçtiğimiz sezon takımın en çok antrenman yapan oyuncusu olan golcü oyuncu geçen yıl rakip filelere 20 gol atarak Play-Off  oynanmasına büyük katkı sağlamıştı.

Hollandalı golcü, bu sezon rakip fileleri 13 defa havlandırırken, Gaziantepspor maçında oynamamasından dolayı gol krallığı yarışında da geride kaldı. Play-Off’u çok isteyen ve buradan süper lig özlemine son vermek isteyen Boluspor’da golcü oyuncunun sakatlığı  kırmızı beyazlıları etkileyeceğe benziyor.

Zaman daraldıkça Boluspor için çok önemli olan şampiyonluk yolunda Play-Off karşılaşmaları için gol yollarında en büyük kozu olan Poepon’in yokluğunda Ahmethan’dan da gerekli verim alınamazken, Play-Off’lar öncesi golcü oyuncu Poepon’in de gelecek haftalar için nasıl bir performans göstereceği şimdiden teknik heyeti düşündürmeye başladı.

Etiketler: