Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR RAHAT KAZANDI

BOLUSPOR RAHAT KAZANDI
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 29’uncu haftasında kendi sahasında Gaziantepspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 2-0 önde kapattığı karşılaşmada Gaziantepspor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların gollerini Bentley ve Umut attı. Boluspor aldığı galibiyetle puanını 47’ye çıkardı.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Gaziantepspor karşısına; Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, İshak, Yusuf, Andre, Akabueze, Guido, Sefa on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ertuğrul, Göksu, Alim, Özgür, İrfan, Melih, Pedro, Bura, Mustafa, Caner yer aldı.

Gaziantepspor ise Boluspor karşısına; Musa, Zeki, Hasan, Deniz, İlker, Ahmet, Oktay, Erdal, Gökhan, Mustafa Bayram, Yusuf on biri ile çıktı.

KARAFIRTINALAR’DAN 5 KİŞİLİK ROTASYON

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Gaziantepspor maçında kadroda 5 değişikliğe gitti. Karafırtınalar, orta alanda Özgür ve İrfan’ın yerine Andre Santos ve İshak’a formayı teslim ederken, kanatlarda Mustafa ve Melih’in yerine ise Guido ve Bentley’i sahayı sürdü. Tecrübeli teknik adam Poepon’un yerine de forvet hattında Sefa Yılmaz’a formayı teslim etti.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor maçın 1’inci dakikasında golü buldu. Sol kanattan Guido’nun yaptığı ortaya ceza sahasında topla buluşan Bentley, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor maçta 1-0 öne geçti. Oyunun ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

UMUT İLK YARI BİTERKEN ATTI

Boluspor maçın 45’inci dakikasında 2’inci golü buldu. Ceza sahası önünde topla buluşan Guido müsait durumda bulunan Umut’a pası aktardı. Umut ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golle Boluspor skoru 2-0’a getirdi. Maçın ilk yarısının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

BOLUSPOR’DAN PEŞ PEŞE POZİSYONLAR

Karşılaşmanın ikinci yarısına Gaziantepspor başladı. Boluspor ma.ın 60’ıncı dakikasında 3’üncü gol çok yaklaştı. Ceza sahası içinde topla buluşan Sefa’nın vuruşunu kaleci Musa güçlükle çıkardı. 62’inci dakikada bu kez Andre Santos gole yaklaştı. Umut’un pasında ceza sahasında topa bekletmeden vuran Andre Santos’un vuruşunu bir kez daha kaleci kurtardı. Boluspor maçın 66’ıncı dakikasında 2 oyuncu değişikliği birden yaptı. Yusuf ve Andre Santos oyundan çıktı, Mustafa ve İrfan oyuna girdi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 80’inci dakikada yaptı. Caner oyuna girdi, Guido oyundan çıktı.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Gaziantepspor’u 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 47’ye çıkardı. 

Etiketler: