Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KÖROĞLU SÜRÜCÜ KURSU | BOLU

KÖROĞLU SÜRÜCÜ KURSU | BOLU
Gelişen teknoloji ile birlikte ehliyet almak çok daha kolaylaştı. Bolu’da geçtiğimiz gün açılışı yapılan e-sınav merkezinde kursiyerler bir ay içerisinde sınava girerek ehliyet sahibi olabilecekler. 


E–sınav merkezinin işleyişi ile ilgili bilgiler veren Köroğlu Sürücü Kursu Müdürü Burak Gülen, “Kursiyerler, sürücü kursuna kayıt olduktan sonra yine eskiden olduğu gibi teorik derslerini tamamlayacaklar ve sınava girmek istedikleri gün ve saati kayıt oldukları sürücü kurslarına bildirecekler. Sürücü kursu da bu saatte e-sınav merkezinden randevu alarak adaylarının sınava girmesini sağlayacak.” dedi.


Eskiden ehliyet almanın yaklaşık 3 ay sürdüğünü, e-sınav merkezinin açılmasıyla bu sürenin 1 aya düştüğünü belirten Burak Gülen, bu imkanın henüz sınırlı sayıda ilde bulunduğunu belirterek Bolulu vatandaşların bu imkanı kullanması gerektiğini söyledi.

Gülen ayrıca, ehliyet almak için eskiden olduğu gibi yine sürücü kurslarına müracaat edileceğini belirterek kursların istedikleri belgelerin de aynı şekilde istenmeye devam ettiğini ifade etti.

Nisan ayı dönemi kayıtlarının 10 Nisan tarihinde son bulacağını da ifade eden Burak Gülen, sınırlı sayıdaki kontenjandan yararlanmak için gerekli müracaatın bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Sınav ve kurslarla ilgili gerekli bilgileri Köroğlu Sürücü Kursunun telefon numarası 0374  212 14 31’den öğrenebilirsiniz.