Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÖZCAN; ‘HİÇ ŞAŞIRMADINIZ!’

ÖZCAN; ‘HİÇ ŞAŞIRMADINIZ!’
Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, ‘FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor’ sözlerini tekrar TBMM Genel Kurulundaki konuşmasına taşıdı.

Özcan; “Sayın Genel Başkanımız “FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor” diyor ve bugüne kadar bir cumhuriyet savcısı bu konuyla ilgili de işlem başlatmıyor. “Ey Kılıçdaroğlu, sen ne diyorsun, gel bakalım” demiyor veya suçladığı kişiyle ilgili bir soruşturma başlatmıyor” dedi.

“NASIL BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ BİZ?”

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, FETÖ'nün siyasi ayağını AK Parti'ye sordukça ısrarla cevap verilmediğini öne sürerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmayı hatırlatarak, “Salı günü Sayın Genel Başkanımız ‘FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor” dedi. Sizin bu söz üzerine ortalığı yıkmanız lazımdı ama maalesef hiç şaşırmamış gibi davranıyorsunuz, “FETÖ terör örgütü” diyoruz, FETÖ’nün terör örgütü olduğunu söylüyoruz, Sayın Genel Başkanımız “FETÖ’nün siyasi ayağı sarayda oturuyor” diyor ve bugüne kadar bir cumhuriyet savcısı bu konuyla ilgili de işlem başlatmıyor. “Ey Kılıçdaroğlu, sen ne diyorsun, gel bakalım” demiyor veya suçladığı kişiyle ilgili bir soruşturma başlatmıyor. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz biz? Sizin FETÖ’yle mücadele niyetiniz hiç olmadı, bundan sonra da olmayacak gibi. Bakın, ADD ile Cumhuriyet Halk Partisi arasında nasıl bir bağ varsa, Ülkü Ocakları ile MHP arasında nasıl bir bağ varsa, PKK ile HDP arasında nasıl bir bağ varsa, maalesef sizin de bu örgütle aynı şekilde bağınız var” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Etiketler: