Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TECRÜBELİ DOKTOR NELER SÖYLEDİ?

TECRÜBELİ DOKTOR NELER SÖYLEDİ?
Boluspor kulübünün deneyimli doktorlarından İbrahim Koç, Boluspor dergisine önemli açıklamalarda bulundu.

Bolu doğumlu olan doktor İbrahim Koç, daha çok Boluspor’un deplasmanlarda oynadığı maçlarda görev aldığını ifade ederek; “2005-2006 sezonundan beri Boluspor sağlık ekibine yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben de bu ekibe dışarıdan sadece deplasman maçlarında yardımcı olmaya çalışıyorum”

Doktor İbrahim Koç ile yapılan röportajdan satır başları şöyle:

10.10.1961 Bolu - Mudurnu doğumluyum. 1985 yılında GATA Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. İş yeri hekimi olarak İstanbul’da çalışmaktayım. 2005-2006 sezonundan beri Boluspor sağlık ekibine yardımcı olmaya çalışıyorum. O yıllardan bu yana sağlık ekibi iyi yönde çok yol aldı. Şimdi ekip full - time çalışan 2 fizyoterapist, 2 masör part - time çalışan 3 doktordan oluşuyor. Ben de bu ekibe dışarıdan sadece deplasman maçlarında yardımcı olmaya çalışıyorum.

“CEM KARDEŞİM SAĞLIK EKİBİNİN DOKTOR YÜKÜNÜ TAŞIYAN KİŞİDİR”

Cem kardeşim sağlık ekibinin doktor yükünü taşıyan kişidir. Benim katkım sadece bu ekibe deplasmanlarda yardımcı olarak bir nebze yüklerini azaltmaktır. Yüklerini bir miktar alabiliyorsam ne mutlu bana.

“1 DAKİKA İÇİNDE 2 ZORUNLU DEĞİŞİKLİK YAPMAK ZORUNDA KALMIŞTIK”

İki anımı paylaşarak sözlerimi tamamlamak istiyorum. Karlı bir kış günü Kütahya’da Tavşanlı maçına çıktık. Maçın yirminci dakikalarında bir futbolcumuzun sakatlık nedeni ile sahaya girdik. Sakatlığa müdahale için oyuncumuzu saha dışına aldık ve yaptığımız ilk müdahalenin ardından futbolcumuzu oyundan da almak zorunda idik fakat o ara bir sakatlık daha oldu. Ben o sakatlığa bakmak için gittiğimde o futbolcunun da burnunun kırılmış olduğunu gördüm ve hastaneye ambulansla gönderdim. Yani ne aksiliktir ki, 1 dakika içinde 2 zorunlu değişiklik yapmak zorunda kalmıştık ve takımımızın bir anda bütün oyun düzeni ve planı bozulmuştu.

“HİÇ UNUTAMADIĞIM MAÇLARDAN BİRİYDİ”

Bir başka sezonda da şöyle bir anım olmuştu, herhalde sezon arasına girmeden önceki son maçtı. Alanya maçıydı ve maçın 30. dakikası civarı idi, yanlış hatırlamıyorsam futbolcumuz Mehmet Kuruoğlu rakip futbolcu ile çarpışmış ve kaşı açılmıştı. Mehmet’in de bir an önce oyuna girme isteğiyle acele ettirmesi neticesinde hızla müdahale edip kendisini oyuna dahil ettik. Mehmet o dakikadan sonra müthiş bir oyun çıkartıp rakip atakları kesmesinin yanında, takımı adına 1 gol attı, ayrıca aynı maçta bir de kalemizde çizgiden top çıkarttı. Hiç unutamadığım maçlardan biriydi, belki de Mehmet, o gün kariyerinin en iyi maçını çıkarttı. Maçtan sonra bazı arkadaşlar kendisine latife yaparak şöyle demişlerdi; “Mehmet bundan sonra maçlardan önce senin kafanı kıracağız, sen o halde daha iyi oynuyorsun.”

Bütün futbolcu kardeşlerime sakatlığı olmayan sezonlar, sağlık ekibine de sakatlık olmadığı için temposu düşük yıllar dilerim.

 

Etiketler: