Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

YİNE HABER ALINAMADI

YİNE HABER ALINAMADI
Tabaklar Mahallesi Özer Sokakta bir binanın giriş katında yaşayan 60 yaşındaki yaşlı kadından komşuları haber alamayınca olayı polis ve 112 ekiplerine bildirdi.

Defalarca çalınan kapıya cevap verilmemesi üzerine yaşlı kadının sağlığından şüphe edilirken, polis ekipleri kendisini çantacıda otururken buldu.

 Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Bolu’nun Tabaklar Mahallesi Özer Sokak’ta bulunan bir binanın giriş katında yaşayan ve kendisinden 4 gün haber alınamayan 60 yaşındaki Fatma Güzin Altuntaş, evinde uyurken bulunmuştu. Üst kat komşularının ise Altuntaş için “Keşke ölseydi” demesi ulusal ve yerel basında yer almıştı.

60 Yaşındaki Altuntaş’tan, komşuları yine öğle saatlerinde haber alamayınca durumu 112 Acil Servis ve Polis ekiplerine bildirdi. Yaşlı kadının Tabaklar Mahallesinde bulunan evine gelen sağlık çalışanları defalarca kapıyı çalmasına rağmen cevap alamayınca, sağlığından endişe etmeye başladı. Bu esnada polis ekipleri, yaşlı kadının cep telefonuna ulaştı.


Polisin yaptığı görüşmede, Altuntaş’ın koltuk değnekleri ile dışarı çıkıp evinin karşı sokağındaki çantacıda oturduğunu öğrendi. Yaşlı kadının yanına giden 112 Acil ekipleri, sağlık kontrollerinin yapılması için Altuntaş’ı hastaneye kaldırdı.

Etiketler: