Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“Ben böyle adamları seviyorum”

“Ben böyle adamları seviyorum”
Bir dizi açılış için Bolu’ya gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı Fenerbahçeli Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yalnız bırakmadı. Yılmaz açılışta yaptığı konuşmada Aziz Yıldırım’dan övgü ile bahsederek, “Ben böyle adamları seviyorum” dedi.


Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından başlatılan “1907 Okul 1907 Pota” projesi kapsamında Bolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu’na yaptırılan basketbol potalarının açılış töreni düzenlendi.

“BEN BÖYLE ADAMLARI SEVİYORUM”

Belediye Başkanı Yılmaz, burada yaptığı konuşmada , Aziz Yıldırım’ın uzun zamandır başkan olduğunu hatırlatarak, “Aziz Başkan çok şey yaptı. Suya sabuna dokundu. Belki çok tenkit edilen adamlardan biri. Ben böyle adamları seviyorum. Fenerbahçe ve Türk sporuna birçok tesis kazandırdı. Türkiye’de ve dünyada spor deyince akla futbol geliyor. Türkiye’de futbol denildiğinde ‘üç büyükler’ ve Fenerbahçe akla geliyor. Sporun diğer branşlarında Fenerbahçe kadar ehemmiyet gösteren, dünyada kendinden bahsettiren başka takımımızın olmadığını bilesiniz.” diye konuştu.Yılmaz, Bolu’nun gelecekte spor, sağlık, turizm ve üniversite kenti olacağını, sporun da her branşının kamp merkezi olacağını, bu amaçla çalıştıklarını söyledi.

Etiketler: