Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AZİZ YILDIRIM BOLU'DA...

AZİZ YILDIRIM BOLU'DA...
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, “1907 Okul 1907 Pota” projesi kapsamında Bolu’da yaptırılan basketbol potalarının açılış törenine katıldı.


Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü tarafından başlatılan “1907 Okul 1907 Pota” projesi kapsamında Bolu Fenerbahçeliler Derneği tarafından 50. Yıl İzzet Baysal İlkokulu’na yaptırılan basketbol potalarının açılış töreni düzenlendi.

Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen törende, Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Mithat Yenigün, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu, taraftarlar ve öğrenciler yer aldı.

Programın gerçekleştirileceği salonda Yıldırım, okuldaki öğrencilerin forma ve bayraklarını imzaladı.

“SIRADAN BİR DERNEK DEĞİLİZ”

Programda ilk konuşmayı Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu yaptı. Zorlu, derneğin sadece maç izlenen bir dernek olmadığını vurguladı. Zorlu; “Derneğimiz sadece maç izlenen sırdan bir dernek değildir. Gerçekleştirmiş olduğumuz sosyal, kültürel, sportif etkinlikler ve bunun yanında eğitim alanındaki etkinlikler, sıradan bir dernek olmadığımızın en büyük ispatıdır. Bugün de Türkiye genelinde “1907 Okul 1907 Pota” etkinliği kapsamında, takımızın elde etmiş olduğu Eurolig şampiyonluğu ve çocuklarımıza basketbolu sevdirmek adına 50. Yıl İzzet Baysal İlköğretim Okulu ile beraber merkezde bulunan 5 okulumuza 8 adet basketbol potası kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.


“DEVLET İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAMIZ GEREKİYOR”

Mithat Yenigün ise Yıldırım’ın 20 yıldır spora yaptığı katkının sadece Fenerbahçe ile sınırlı olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Amatör branşlara her yıl 50 milyon lira bütçemizde açık vererek destek veriyoruz. Bunun da yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bunun devlet eliyle yapılması gerektiğine inanıyoruz. Olimpiyatlara gittiğimizde dikkat ederseniz kafilenin yüzde 20’si Fenerbahçe Kulübü altyapısından gidiyor. Bunun arttırılması lazım. Bunun başarılı olması için mutlaka devlet ile iş birliği yapmamız gerekiyor.”

Konuşmaların ardından Aziz Yıldırım’a hediyeler takdim edildi.

Daha sonra Aziz Yıldırım ve protokol üyeleri, okulun bahçesine yaptırılan basketbol potalarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılıştan sonra öğrencilerin gösteri maçı yaptığı etkinlik, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle tamamlandı