Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“444 26 58’İ ARA EKSİKLERİ BANA BİLDİR”

“444 26 58’İ ARA EKSİKLERİ BANA BİLDİR”
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bizim Mahalle” etkinliğinde buluştuğu Bolu halkına bir müjde daha verdi. Belediye ile ilgili işi olanların bir telefonla işlerinin halledileceğinden bahseden Yılmaz, “ arayın test edin bana eksiklerini bildirin.” Dedi.

Bolu Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Bizim Mahalle etkinliğinin 16’ıncı programı Kılıçarslan Mahallesi’nde yapıldı.  Yaşamkent Mahallesi’ndeki Kapalı Pazaryerinde düzenlenen etkinlikte Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yeni bir müjde verdi. Her mahalle etkinliğinde Bolu halkına bir yenilikten bahseden Yılmaz, kurumsal bir yapı içine giren Bolu Belediyesinin büyümeye ve gelişmeye devam ettiğini ifade etti. 444 26 58’i arayarak artık Belediye ile ilgili işlerin telefonla yapılabileceğini ifade eden Yılmaz, “ arayın test edin ve eksiklerini bana bildirin” dedi.

Başkan Yılmaz konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Şuan kurumsal bir yapıyı oluşturduk Belediyede, artık Belediye ile ilgili işi olan 444 26 58’i aradığı zaman işinin görülmesi lazım. Görülmüyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Bolu halkının Belediyenin bu kurumsal yapısına sahip çıkmasını, test etmesini ve eksiklerini bana direk bildirmesini istiyorum. Eğer bunu da başarabilirsek Türkiye’de ilk defa kurumsal yapıya geçen Belediye olacağız. Bunları beraber yaptığımızın bilincindeyiz, siz olmasanız bizlerinde olmayacağının bilincindeyiz. Bu sebepten dolayı el birliği ile hep beraber, Allah’ın çok özel bir coğrafyayı yaratıp bizlerinde burada doğmamıza vesile olduğu için şükrettiğimiz gibi bu özel coğrafyayı dünya şehri yapmak için çalışacağız.”