Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

3 MÜDÜRLÜKTEN VALİ BARUŞ’A ZİYARET

3 MÜDÜRLÜKTEN VALİ BARUŞ’A ZİYARET
21 Mart Dünya Ormancılık Günü, 22 Mart Dünya Su Günü ve 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü etkinlikleri kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı kurum müdürleri Vali Baruş’u makamında ziyaret etti.

Bolu Valisi Aydın Baruş’un makamında gerçekleşen ziyarete Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, DSİ 53. Şube Müdürü Abdulla Özüpek, Meteoroloji Müdürü Fazlı Büyük, ilgili kurumların müdür yardımcıları ve kurum çalışanları katıldı.

Ziyarette kurum müdürleri 21 Mart Dünya Ormancılık Günü, 22 Mart Dünya Su Günü ve 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü etkinlikleri kapsamında yapılan etkinlikleri aktardı.

Orman, su ve havanın hayat kaynağımız olduğunu söyleyen Bolu Valisi Aydın Baruş, “İlimizin toprağının korunması, hava kalitesinin korunması, su kalitesinin korunması anlamında vatandaşlarımıza daha güzel bir çevre, temiz su kaynakları sağlama, temiz hava sağlama yönünde de sizin çalışmalarınız önemli.  İlimizde gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı sizlerin nezdinde tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

VALİ BARUŞ, BÜYÜK YATIRIMALARA DİKKAT ÇEKTİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Bolu’da en fazla yatırım yapan bakanlıklar arasında yer aldığına dikkat çeken Bolu Valisi Aydın Baruş, “Orman ve Su İşleri Bakanlığımız ilimizde en fazla yatırım gerçekleştiren bakanlıklardan birisi. Hem Orman Genel Müdürlüğü hem Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü hem de Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bolu’da önemli yatırımlar yürütüyor. Bu yatırımların da son birkaç yıl içerisinde hayata geçirilmesiyle hem orman varlığımızın gerektiği gibi korunması hem de gerek toprağın gerek toprağın suya kavuşturulması gerekse vatandaşlarımızın temiz içme suyuna kavuşturulması anlamında çok önemli hizmet sağlanmış olacak. Bunlar büyük yatırımlar. Bu büyük yatırımların takibi konusunda da gerekli titizliği gösteriyoruz. İnşallah ilimiz için, ilimizin kalkınması için bu çalışmalar güzel neticelere yol açar” şeklinde konuştu. 

Etiketler: