Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“PLAY-OFF İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

“PLAY-OFF İDDİAMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”
Boluspor'un sezon öncesi Fenerbahçe'den transfer ettiği Melih Okutan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Ümit Milli Takım'da bulunan Melih, Ay Yıldızlıların oynayacağı İsveç maçıyla sözlerine başladı.

Melih, "Alanyaspor Stadyumu'nda İsveç ile karşılaşacağız. Aldığımız sonuçlardan sonra İsveç maçı bizim için çok önemli oldu. Alpay Hoca ile birlikte kamp ortamında bulunup toplantılar yaparak , İsveç maçını beraber analiz ettik. Kendisinin futbolculuk geçmişi muazzam. Bizlere tecrübelerini aktaracaktır" ifadelerini kullandı.

'HEDEFİM AVRUPA!'

Boluspor'da bu sezon sergilediği performanstan memnun olduğunu dile getiren genç futbolcu, "Boluspor'da bu sezon gösterdiğim performans beni mutlu etti. İyi bir sezon geçiriyorum. Cengiz Ünder ve Enes Ünal ile genç takımdan arkadaşız. Onlardan gelen güzel haberler bizi sevindiriyor. Benim de hedefim Avrupa'da forma giyebilmek" dedi.

'FENERBAHÇE'DEN AYRILIRKEN BURUKLUK YAŞADIM, TEKRARDAN DÖNMEK İSTERİM'

Fenerbahçe'den ayrılırken üzgün olduğunu ifade eden 21 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe'den ayrılırken bir burukluk yaşadım ama benim de her futbolcu gibi kariyer planlamam var. Boluspor'a giderek bunu gerçekleştirdim. Tekrardan Fenerbahçe'ye dönmek isterim. Çok büyük camia ve çok büyük bir kulüp. Boluspor olarak derin bir kadromuz var. Sait Hoca hücum oyuncularını rahat bırakıyor. Bizde bunu iyi değerlendirip yararlı olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki 2 maçı kazanıp Play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler: