Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SANTOS HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

SANTOS HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 29’uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kırmızı beyazlıların yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 29’uncu haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına 3 günlük iznin ardından başladı. Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, kırmızı beyazlıların yaptığı antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Girdiğimiz pozisyonları gole çevirsek, farklı şeyler konuşuyorduk. Sadece değerlendiremedik. Bu maçı kaybetmemekte önemliydi. Öyle geldiğimiz için mutluyum aslında.”

Haber: Burhan Yeşiltaş

“BİR PUAN DEĞERLİ DİYORUM”

Samsunspor maçında alınan 1 puanın değerli olduğunu ifade eden Karafırtınalar; “Her zaman söylüyorum. 1 puana işe yaramadığı zaman değersizdir. Şuanda bizi içeride tutuyor. Alınan 1 puan varsa o değerlidir. Hele de bu deplasmanda alındıysa, düşme hattında bulunan bir takımdan alındıysa, çok değerlidir. Ama bizim üzüntümüz, bizim potansiyelimizin çok daha yüksek olması. Bizim kapasitemiz bu maçtan 3 puan alabilecek bir kapasitemiz var. Oynadığımız oyun zaten bunu gösteriyor, kaybedebilirdik. O yüzden alınan bir puan değerli diyorum” dedi.  

“BİZİM İYİ OYUNUMUZUN KARŞILIĞI BU OLMAMALI”

Boluspor son dönemde zor bir periyottan geçtiğini sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Biz Samsun’da yine aynı oyunumuzu oynamaya çalıştık. Her zaman aynı performansı göstereceksiniz diye bir şey yok. Hakikaten zor bir periyottan geçtik. Zorlu maçlar oynadık. Onlar deplasmanda bir Gaziantepspor mağlubiyeti yaşadılar. Onlar için çok büyük bir yıkımdı. Tek çıkışları o maçtı. Ekstra bir motivasyonla oynadılar. Bu tabi mazeret olamaz. Bizim iyi oyunumuzun karşılığı bu olmamalı. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirsek, farklı şeyler konuşuyorduk. Sadece değerlendiremedik. Bu maçı kaybetmemekte önemliydi. Öyle geldiğimiz için mutluyum aslında”

“BOLU’NUN TANIMI ANLAMINDA ÖNEMLİ”

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe ile hazırlık maçı oynayacaklarını ifade ede Karafırtınalar; “Bolu’nun tanımı anlamında hem de oynamayan oyuncularımızın maç yapabilmesi anlamında faydalı olacağını düşünüyorum. Milli takım arasında hazırlık maçı yapma taraftarı değilim ama çok önce planlanmış bir maçtı bu. Öyle olmasında bir sakınca görmedik. Rakip, A2 seviyesinde bir rakip. Konsantre olmamız çok zor o maça. Fenerbahçe maçındaki o konsantre belki o maçta olmayacak. Onun için oyuncularla özel toplantılarda yapacağız. Öncelikle şu maçı bir geçelim. Gaziantepspor maçına gereken emniyeti vereceğiz” şeklinde konuştu.  

“ANDRE SANTOS ÇOK DENEYİMLİ BİR OYUNCU”

Kırmızı beyazlıların takım kaptanı Andre Santos ile ilgili soruya da içtenlikle cevaplayan Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar sözlerini şöyle noktaladı: “Andre Santos çok deneyimli bir oyuncu. Artık kariyerinin sonlarına doğru yaklaşıyor. Sezon başı biliyorsunuz cezası vardı. Sezon başı geçirmedi takımla, 4 hafta zaten geç başladı. Onun ardından bir sakatlık yaşadı. Santos, 8’inci haftada ilk defa kupada oynadı. Oradan sonra toparlanması kolay değildi. Genç bir oyuncu olsa belki toparlayabilirdik. Zaman zaman forma şansı da verdik. Hamle oyuncusu kullandığımızda oldu. Ondan yeterince verim alamadık. Kalan 6 maçta da elinden gelen gayreti gösterecektir diye düşünüyorum. Enerjisini takıma vermek istiyor, agresifliğini takıma yansıtmak istiyor. Oynayarak değil, oynamayarakta bizlere katkılar sağlıyor.”  

Etiketler: