Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İLK TERCİHİNİZ YÜKSEL OTOMOTİV”

 “İLK TERCİHİNİZ YÜKSEL OTOMOTİV”
Yüksel Group, Lastik sektöründe, Mekanik Bakım ve Full Aksesuarları ile en iyi ürünleri piyasaya kazandırmak, kaliteli hizmet vererek Bolu’da en çok fark yaratan ve tercih edilen firma haline gelmiştir.

Yüksel Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yüksel, Otomotiv, dürüstlüğü ve uygun iş anlayışıyla, üstün standartlarda eksiksiz hizmet veren bir firma olmasını şu ifadeleri ile değerlendirdi;

“KALİTEYİ UCUZA SUNMAK ADINA BOLUMUZA MİCHELİN KAZANDIRMAK İSTEDİK”

“1974 Gerede doğumluyum. Bolu’da ticaret yapmaktayız. 2015 tarihinde Yüksel Group lojistik otomotiv inşaat olarak firmamızı kurduk. Şu anda Bolu’da D100 karayolu il jandarma yanında Michelin bayiliği olarak işletmemiz faaliyet göstermektedir. Ticaretimize inşaat sektöründe ve uluslararası şehirler arası taşımacılık ve nakliyat hizmeti verilmektedir. Michelin bayii kurmamızdaki amaç Bolu halkına daha kaliteli ve daha iyi hizmet vermek adına, kaliteyi ucuza sunmak adına bolumuza Michelin kazandırmak istedik.  Her zaman kaliteli bir hizmet sunmaktayız.



Uluslararası bir yol üzerine şirketimizi kurduk. Kartalkaya yolu üzerinde olması Abant yolunun üzerinde olması en güzel sebeplerdendir. Yabancı misafirlerimize şehirler arasında en güzel hizmeti vermek adına bu bölgede bayilimizi kurduk. Sadece Michelin markasını değil daha birçok marka bulunmaktadır. Aksesuar çeşitleri, lastik jantları, yağ değişimleri yapılabilmektedir.

İnsanların ayaklarında ayakkabı ne kadar önemli ise otomotivlerin kullandığı lastiklerinde kalitesi, markası ve güvenirliliği önemlidir.  Hangi araca hangi marka lastik uygun ise bizler müşterilerimize en iyisini sunuyoruz. Lastikler can taşıyor. İnsanlar kar lastiği takmanın ya da uygun bir lastik takmanın önemini anlatmaya çalışıyoruz. Araca uygun olmayan bir lastik kazaya sebebiyet verecektir. Bizler onun için kaliteli ürünleri tavsiye ediyoruz. Kaliteli ürünleri satıyoruz. Gerek ront balanslarımız olsun gerek makinalarımız olsun hepsi son sistem makinalardır.  İnsan eli değmeden makinalar tarafından hatasız bir şekilde yapılmaktadır. Ürüne zarar vermeden değişimlerini yapıyoruz. Bizler Bolu halkına kaliteli hizmet sunmak amacıyla elimizden gelenin fazlasını yapmaktayız.

Yüksel Group yeni bir işletmedir. Bu yıl 3. Yılımızı dolduruyoruz. İstenilen hedefe biz halen ulaşamadık. Çünkü ben her zaman hedefimi büyük tutmuşumdur. Bizler Bolu’da uzun yıllar hizmet veren birçok firmaların önüne geçtik. Biz tabii ki çok yol katettik ama bu bizim için geçerli mi? Tabii ki hayır. Biz sadece Bolu’da değil Batı Karadeniz Bölgesinde lider olmak istiyoruz. Çevre illerde satış yapamaya ve alt bayilikler vermeye başladık. Onun için yüksel Gruop daha hedefine ulaşmış değildir.

Yüksel Group’un tabii ki daha çok hedefleri var. Zaten hedefi olmayan şirketler ve kurumlar başarıya hiçbir zaman ulaşamazlar. Başarının yarısı cesaret diğer yarısı ise hedef koymaktır. Bizlerde hedeflerimizi hep büyük tutarak başarıya ulaşmaya çalışıyoruz. İlerde Gerede de ve İzmit’te bir şube açmak istiyoruz. Bunları hayata geçirirsek eğer hedefe biraz daha ulaşmış olacağız. Yaza yüksel Group’un yeni bir çalışması olacak. 2. El lüks araçların alım satımları yapılacak. İnşaat sektöründe çalışmalarımız hızla devam etmektedir.” Dedi.