Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

U19’LARDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

U19’LARDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU
Bolu U19 Akademi Liginde şampiyonluğa Kızıkspor ulaştı. Kızıkspor ligin son maçında Özel İdarespor’u 2–1 mağlup ederek U19 Akademi Ligini şampiyon olarak tamamladı.


Bolu U19 Akademi Liginde nefesleri kesen bir mücadele sonrası şampiyonluğa Kızıkspor ulaştı.

İlk yarısı 1–1 berabere tamamlanan karşılaşmada Kızıkspor maçın sonlarında bulduğu golle sahadan 2–1 galip ayrıldı. Maçın ardından büyük sevinç yaşayan yeşil-beyazlı oyuncular, şampiyon olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Maçın ardından düzenlenen kupa törenine, ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen, İl Temsilcisi Cemalettin Metin, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen, Gençlik Spor Şube Müdürleri, TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan, yönetim kurulu ve yöneticiler katıldı.

“İL DIŞINDA BOLU’YU DA EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ”

Kupa töreninde ilk olarak söz alan Kızıkspor’un başarılı forvet oyuncusu Tuğra Gülen; “1 sene boyunca takım olarak çok büyük emek verdik hocalarımız başta olmak üzere bize çok destek verdiler. Bugün buraya herkes geldi. Bizleri yalnız bırakmadılar sağ olsunlar. Ekip olarak gerçekten çok iyi bir takımız. İnşallah il dışında Bolu’yu da en güzel şekilde temsil edeceğiz.”

“KAZANDIĞINIZ ŞAMPİYONLUKTAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDERİZ”

Gülen’in ardından söz alan İL Temsilcisi Cemalettin Metin şunları dile getirdi: “ 1 yıl boyunca verdiğiniz emekten ve kazandığınız şampiyonluktan dolayı sizleri tebrik ederiz. İnşallah ilimizi de Türkiye Şampiyonasında en iyi şekilde temsil edeceğinize canı gönülden inanıyoruz.”

Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri Kızıkspor’a şampiyonluk kupasını takdim etti. 


Etiketler: