Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AZİZ YILDIRIM PAZAR GÜNÜ BOLU'DA

AZİZ YILDIRIM PAZAR GÜNÜ BOLU'DA
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Pazar günü bir takım açılışlar yapmak üzere Bolu’ya geliyor. Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu ile bir araya gelecek olan Aziz Yıldırım, Bolu’da okullara yapılan yardımların açılışını yapacak.

Fenerbahçe Kulübü Aziz Yıldırım Pazar günü Bolu’ya geliyor. Bolu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulunun yaptığı çalışmalarla ilgili açılışlara katılacak olan Aziz yıldırım, 50.Yıl İzzet İlköğretim okulunda yapılacak programda okula yapılan basket potası desteğinin de açılışını yapacak.

Başkan Aziz Yıldırım, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün Türkiye genelinde başlattığı 1907 Okul 1907 Pota etkinliğine katılmak üzere Bolu’ya gelecek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırm’ın Bolu’ya gelişi ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu şunları ifade etti; “Bolu’da Fenerbahçeliler Derneği olarak her dönem sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Bu projeler ilimizin merkezi ilçelerimiz olarak okullara hem Fenerbahçe’yi tanıtıyoruz hem de eğitim alan kardeşlerimizin eğitimlerinde destek oluyoruz. Geçtiğimiz aylarda Göynük’te bir proje yapmıştık.

Hedef 1 Milyon Üye Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün Türkiye genelinde başlattığı 1907 Okul 1907 Pota etkinliği bu ayda Bolu’da yapılacak. 50 yıl İzzet Baysal İlköğretim okuluna Basketbol Potası desteği verelim dedik yönetim kurulu olarak. Bu konuda da Fenerbahçe Kulübüne Başkanımız Aziz Yıldırım’a bilgi vermiştik. Başkanımız da yapılacak organizasyona kendisinin de katılmak istediğini bildirerek Pazar günü Bolu’ya geleceğini ifade etti. Bizde kendisini Bolu Fenerbahçeliler Derneği olarak misafir edeceğiz. Kongre öncesi fikir alışverişinde bulunacağız. Bolu olarak Fenerbahçe gibi bir büyük kulüp başkanını misafir etmek bizi onurlandır kendisini Bolu’ya bekliyoruz. Ayrıca Boluspor ile Fenerbahçe milli takım arasında Cuma günü bir hazırlık maçı oynanacak. 27 yıl sonra Fenerbahçe Bolu’ya geliyor. Bir Bolulu olarak en iyi şekilde burada Fenerbahçe’yi misafir etmek isteriz. Bu bir puan mücadelesi değil. Bu Fenerbahçe’nin Bolu ya ziyareti hem de Bolusporumuza maddi konuda bir desteğidir. Bu karşılaşmayı en iyi görsel şov niyetinde izleyelim. En iyi şekilde bolu’yu temsil edelim. Bütün herkesi sizlerin aracılığı ile maça davet ediyorum” dedi.

Etiketler: