Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ÇARIKCI, BEİN SPORTS’A KONUK OLDU

ÇARIKCI, BEİN SPORTS’A KONUK OLDU
Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı, ‪ beIN Sports 1’de yayınlanan ‘beIN 1’ programı konuk oldu. Çarıkcı, şampiyonluk şanslarından, Bolu’ya yapılması düşünülen stadyum ve daha birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’nın katıldığı programdan satır başları şöyle:

“SÜPER LİG İÇİN 2’ İNCİLİK ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR”

“Süper lig için 2’ incilik şansımız devam ediyor. Olmazsa hedefimiz play-off’lar dan süper lige çıkmak. Futbolda skorlar maç oynanmadan belli olmaz. 6 haftamız var. Sonuna kadar kovalamak istiyoruz hedefi.”

“27 YILLIK BİR ÖZLEMİMİZ VAR”

“Spor Toto 1.lig de kimin kimi yeneceği belli olmuyor. Gaziantepspor’un, Samsunspor’u yenmesi bunun bir örneğidir. 27 yıllık bir özlemimiz var. Bolu şehri olarak bunu bitirmek istiyoruz. Şehrimizde süper lig özlemi var. Büyüklerimiz babalarımız bize Başkan bu takımı çıkar artık diyor. Benimde bütün niyetim bu takımı şampiyon yapmak.”

“UEFA, FİFA İLE HİÇBİR SIKINTIMIZ YOK”

Boluspor olarak TFF’de sorunu olmayan kulüp olarak ilk 3 e gireriz. Vergi ve SSK borcumuz yok. UEFA, FİFA ile hiçbir sıkıntımız yok. Oralarda hiçbir yabancı oyuncu ile kulüp olarak sorun yaşamadık.”

“EN BÜYÜK DESTEĞİMİZ HALKIMIZ, ESNAFIMIZ”

“En büyük desteğimiz halkımız, esnafımız. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Sezon başında şehirden esnafımız ve halkımızdan 3 milyon 500 TL gelirimiz oldu.”

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BOLU BELEDİYE BAŞKANIMIZ”

“En büyük destekçimiz Bolu Belediye Başkanımız. Alttan ısıtmalı bir saha yapıyor.  A Takıma otobüs aldı, bir traktör aldı. Görevde olduğumuz süre içerinde bütün projelerimize destek oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum.”

“STADYUM KONUSUNDA BÜYÜK BİR SIKINTIMIZ VAR”

“Türkiye’de baktığımızda bütün şehirlere stadyumlar yapıldı. En son olarak 10 tane stadyum daha yapılması için karar çıktı. Ama baktık yine Bolu yok bu listede. Bolu spor ve futbol şehri Stadyum konusunda büyük bir sıkıntımız var.”

“BİZ ŞEHİR İÇİNE BİR STADYUM İSTİYORUZ”

“Bolu kendi stadyumunu istiyor.  Şuanda Abant İzzet Baysal Üniversitesi rektörünün bir projesi var. Üniversite’ye stadyum yapılacak. Biz buna destek olduk. Alt yapı çalışmaları projesi hazırlandı. 2 seneye kadar 13 bin kişilik olacak ama bunun yapılması ile sıkıntı bitmez. Biz şehir içine bir stadyum istiyoruz.”

“YASANIN ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”

“Spor toto 1.lige baktığımızda birçok kulüp maddi sıkıntı çekiyor. Biz Spor Bakanımız göreve geldiğinde kendilerinden istekte bulunduk. Yönetimler, başkanlar, futbolcu ve teknik Direktör borçlarından sorunlu olsun dedik. Harcamayı yapan yönetim kendi cebinden borçları ödesin dedik. Bu yasanın çıkmasını bekliyoruz.”

“HER GİDİŞİMDE BORÇSUZ BİR KULÜP BIRAKTIM”

“Bu dönem 3’üncü gelişim. Her gidişimde borçsuz bir kulüp bıraktım. Her gelişimde borçlu kulüp aldım. Bütçelerimiz görev süremiz içerinde doğru yaptığımızı söyleyebilirim. Görevlerimizi bıraktığımızda borcumuz olmuyor.”

“19 MİLYON BÜTÇEMİZ VAR”

“Boluspor’un aylık 170 bin geliri var. Biz bunu 400 bin yapmak istiyoruz. 19 milyon bütçemiz var. Bunun 11 milyon ve 12 milyon futbolcu bütçemiz var.”

“CUMA GÜNÜ GÜZEL BİR ATMOSFER OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

“Ligimiz milli araya girdi. Bizde bunu değerlendirelim dedik. Sağ olsun Fenerbahçe Kulüp Başkanımız Aziz yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman hocamıza teşekkür ederim. Cuma günü Bolu’ya gelerek bizle hazırlık maçı oynayacaklar. Düzce, Zonguldak ve Ereğli’deki komşularımızı bu maça bekliyoruz. Cuma günü güzel bir atmosfer olacağını düşünüyorum.”

“BİZİM TARAFTARIMIZ BİZE SAHİP ÇIKIYOR”

“Bizim taraftarımız bize sahip çıkıyor. Ankaragücü ve Rize maçlarında güzel bir atmosfer oluşturdular. Onlarla gurur duyduk. Biz taraftar ve camia olarak TFF’ye para kazandırmak istemiyoruz. Bunun içinde mücadele ediyoruz. Taraftarımız ceza almıyor. Bu bize bir katkıdır. Tekrar söylüyorum tek amacımız, TFF’ye maçlar sonunda para kazandırmamak.”

“BİZİM PARAMIZI VERSİNLER”

“Ligin isim hakkı var. Biz bunu sezon başında bütçe oluştururken hesapladık. Yayın gelirinden ek bir gelir gelecek gelir diye düşündük. Bein Sport bu geliri ligin isim hakkı ile Spor Toto teşkilatına sattı ama şuana kadar bize buradan gelen bir gelir yok. Geçen sezon 2 milyondu. Biz bunu bu sezon 4 milyon olarak hesapladık. Ama hala gelmedi. Bizim paramızı versinler. Bizim kulüpler olarak buna ihtiyacımız var.”

Etiketler: