Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SEVDAMIZ TÜRKİYE

SEVDAMIZ TÜRKİYE
Tarihimiz en büyük zaferlerinden olan Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle Koç Ortaokulu, “Sevdamız Türkiye” adlı şiir dinletisi düzenledi. Koç Ortaokulu’nda yapılan programa Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, KYK İl Müdürü Şerafettin Çilkara, okul müdürleri, aileler ve öğrenciler katıldı.


Okul Müdürü Bülent Sarıyıldız, “Çanakkale Zaferimizin 103. Yılını kutlamak ve kahraman şehitlerimizi anmak için bu programı düzenledik. Çanakkale zaferi, ecdadımızın binbir zorlukla verdiği varoluş mücadelesiyle milli mücadeleye öncülük etmiştir. Çanakkale şehitlerimiz rahmet ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

Şiir dinletisin yapıldığı salonu bayraklar ve döneme temalı fotoğraf ve eşyalarla süslendiği salonda Koç Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Çanakkale Zaferi’ne yazılmış şiir ve türküleri seslendirdi. Dinletinin akabinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, sahneye gelerek programda emeği geçen öğretmen ve öğrenci tebrik etti. “Sevdamız Türkiye” şiir dinletisi, günün anısına fotoğraf çekimiyle son buldu.

Etiketler: