Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

ELİNİZE SAĞLIK SULTANLAR

ELİNİZE SAĞLIK SULTANLAR
Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı play-off yarı final maçlarına iyi başlasa da istediği gibi sonlandıramadı.

İlk maçında galip gelen Sultanlar diğer maçlardan puan alamayınca final gurubuna kalamadı. En son 2 sezon önce gidilen play-off yarıfinal gurubuna kalan Bolunun Sultanları sezonu başarılı bir şekilde tamamladı.  

Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Bolu Belediyespor Voleybol Takımı, Kütahya’da düzenlenen play-off yarı final maçlarına galibiyetle başlasa da sonraki maçlarda puan alamayınca final gurubuna kalma şansını yitirdi. En son 2 sezon önce gidilen play-off yarı final gurubu ve daha önce Gökhan Çokşen ile birlikte gidilen Final Gurubu sonrası yarı finallere kalma başarısı gösteren Bolunun Sultanları sezonu başarılı bir şekilde tamamladı.  

İlk maçında normal sezonu lider bitiren Ankara temsilcisi Karayolları takımı ile karşılaşan Bolu’nun sultanları zorlu geçen maçı 3-2 kazandı. Yarı finallerin ikinci maçında THY ile karşılaşan Sultanlar tartışmalı 2.seti kaybetmesi sonucunda maçtan puan çıkaramadı. Son maçında Manisa ile karşılaşan Sultanlar bu maçtan da skor çıkartamayınca final gurubuna kalma şansını yitirdi. Maçların önemli anları ise şu şekilde yansıdı.

GURUBUN LİDERİNİ DEVİRDİK

Maçın ilk setine her iki takımda üst düzey başlasa da Belediyespor setin sonunda yakaladığı avantajı bırakmadı ve setten 25-23 galip ayrıldı. İkinci set az hata yapan Karayolları seti 26-24 kazandı ve durumu 1-1 e getirdi. Üçüncü seti 27-25 kaybedip 2-1 geri düşen Karayolları dördüncü seti 25-22 kazanarak maçta 2-2 eşitliği sağladı. Maçın son setinde neredeyse hatasız oynayan Bolu’nun sultanları seti 15-9 maçı ise 3-2 kazanarak play-off yarı final maçındaki ilk maçından galibiyetle ayrılan ekip oldu.

TARTIŞMALI SET SONUCU PUAN ALAMADIK

Bolu Belediyespor play-off yarı final müsabakalarının 2.gününde İstanbul temsilcisi THY ile karşılaştı. Her iki takımda ilk maçını 3-2 yenerek 2 şer puanla ilk iki sıranın sahibi ve bu maçın galibi Final gurubuna gitmek için önemli bir fırsat almış olacak. Maçın ilk seti beklenildiği bibi sert bir oyunla başlasa da teknik mola sonrası biraz daha baskın olan THY ilk seti 18 – 25 kazanarak maçta 1 – 0 öne geçti. İkinci set baskın olan taraf ve oyunu eline alan Bolunun Sultanları setin sonuna kadar önde gitse de skor 22 – 19 Belediyesporun lehineyken hakemin verdiği kararlar maçın seyrini değiştirdi ve Sultanlar seti 26 – 28 kaybetti. Son sete Belediyespor iyi başlasa da kısa sürede oyuna ortak olan THY seti bırakmadı ve setten 20 – 25 maçtan ise 3 – 0 galip ayrıldı.

MANİSA’DAN BEKLENMEDİK PERFORMAN

Yarı finallerin son maçında karşılaştığımız Manisa BŞB. ile oynana karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorunda olan Sultanlar, istediklerini sahaya yansıtmakta zorlandı. İlk seti diğer oynadığımız maçlarda yaşadığımız setlerin kopyası oldu ve setin sonunu getiremeyerek ilk setten 27 – 25 mağlup ayrıldık. İkinci sette daha baskın olan Sultanlar teknik mola sonrası maçı tamamen kendi istedikleri oyun tarzına çevirdi ve setten 22 – 25 galip ayrılarak durumu 1 – 1e getirdi. Üçüncü sette neredeyse hata yapmayan Manisa ekibi bu setten 25 – 17 galip ayrılarak maçta 1 puanı almayı garantiledi ve Bolunun Sultanları final gurubu şansını yitirdi. Maçın dördüncü seti adeta formalite maçı oldu ve Manisa bu setten de 25 – 22 galip ayrıldı.

Maçlar sonucunda play-off yarı final gurubunda kalan Bolu Belediyespor 2 sezon sonunda tekrar play-off serisine kalma başarısı gösterdi. Final gurubuna ise Karayolları, THY, Balıkesir ve Pursaklar Voleybol İhtisas takımları kaldı. 23 – 25 Mart tarihleri arasında oynanacak olan karşılaşmalar Aydın ilinde oynanacağı duyruldu.         

Etiketler: