Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

NARVEN 2 YAŞINDA

NARVEN 2 YAŞINDA
Narven Termal Kasaba, hizmete açılışının ikinci yılını çeşitli etkinliklerle kutladı. Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğini yaptığı etkinliği yerel ve ulusal basından birçok gazeteci takip etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ikinci yaş etkinlikleri için fidan dikti.


Narven Termal Kasaba’nın hizmete girişinin ikinci yılı münasebetiyle Narven’de gazetecilere düzenlenen öğle yemeğine Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Ericek ve Genel Müdür Serdar Yıldız katıldı. Yerel ve ulusal basından birçok gazetecinin katıldığı etkinlikler hizmete yeni başlayan Macera Parkurunun gezilmesi ile başladı. Tesisin gezilmesinin ardından öğle yemeğinde buluşan gazetecilere yıl değerlendirmesini yapan Genel Müdür Serdar Yıldız farklı bir kompleks ile hizmet verme amacında olduklarını söyledi.

Genel Müdür Yıldız, “İlk yaşımızı kutladığımızda Narven’in Bolunun bereketli topraklarına attığımız bir tohum olduğunu ve hedefimizin, nesillerin onun gölgesinde dinlendiği bir ulu ağaç olmasını hedeflediğimizi söylemiştik. Bir sene içerisinde yaklaşık 90 milyon yatırım yaptık. Bu yatırım çerçevesinde 180 adet konutu hizmete aldık. Narven sadece bir konut projesi değil 3 nesil 4 mevsime hitap ettiğimiz bir kompleks. Bu yıl sizlerin de deneyimlediği bir macera parkuru yaptık. Bu tarz tesislerde olmayan bir çalışma ile fark yaratmaya çalıştık. Bu çalışma ile gençleri de bünyemize katmayı hedefledik. Bu güne kadar yaklaşık 400 bin kişi ağırladık, bu sene içerisinde yapılan yatırımlarla beraber de 408 konutlu kapasiteye çıktık ve yılda 500 bin kişi ağırlayabilecek bir kapasiteye ulaştık. Bu noktada yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Bu güne kadar 250 milyon TL net yatırım yapılmış durumda ve 2018 yılı içerisinde net 60 milyonluk yatırımımız var bu yatırımla da 95 adet daha konut ekleyeceğiz. Tabi herkesin beklediği ve her kesimden baskı aldığımız beş yıldızlı otel çalışmalarımızda bu sene içerisinde başlayacak. Sadece bir otel değil bölgenin en büyük kongre merkezi olacak ve turizmi de çeşitlendirecek.” ifadelerine yer verdi.

Sunumun ardından Narven tesislerinin ikinci yaşı için pasta kesimi ve fidan dikimi töreni yapıldı. Fidanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal dikerken ikinci yaş pastasını ise Genel Başkan Ünal, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay ve Genel Müdür Serdar Yıldız beraber kesti.

Etiketler: