Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

GOL SESİ ÇIKMADI

GOL SESİ ÇIKMADI
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 28’inci haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, maçın ilk yarısını 0–0 berabere kapattığı karşılaşmada Samsunspor ile 0–0 berabere kaldı. Her iki takımında pozisyon bulmakta güçlük çektiği mücadelede 90 dakika sonunda taraflar 1 puana razı oldu.


Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Samsunspor karşısına; Gökhan, Renato, Diarra, Furkan, Umut, Özgür, Yusuf, İrfan, Mustafa, Melih, Poepon on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ertuğrul, Göksu, Alim, Guido, Bentley, Sefa, Andre Santos, Ahmethan, Burak, Caner yer aldı.

Samsunspor ise Boluspor karşısına; Furkan, Ahmet, Erkam, Çağrı, Ahmet Solakel, Ercan, Oğuz, Enes, Göksu, Samaras, Ayite on biri ile çıktı.

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. İlk 5 dakikada Boluspor topu kendine alıp Samsunspor yarı alanında etkili oldu. 12’inci dakikada Boluspor tehlikeli oldu. Yusuf’un kullandığı korner atışında ortasına oluşan karambolde topa kimse vuramayınca Boluspor mutlak bir golden oldu. Boluspor, 28’inci dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Melih’in cepheden samsun kalesine gönderdiği şutu kaleci iki hamlede kontrol etti. Boluspor maçın 33’üncü dakikasında gole bir kez daha yaklaştı. Melih’in çaprazdan çektiği şutu Furkan kornere tokatladı. Maçın 38’inci dakikasında Boluspor’dan Özgür İleri sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. 45’inci dakikada Boluspor gole bir kez daha çok yaklaştı. İrfan ceza sahasına girer girmez topu uzak kaleye gönderdi, kaleci son anda topu çataldan çıkardı. Maçın ilk yarısı 0–0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Samsunspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor’da maçın 57’inci dakikasında ilk oyuncu değişikliği yapıldı. Santos oyuna girdi, Özgür oyundan çıktı. İkinci yarıya her iki takımda orta alanı kalabalık tutarak başladı. Boluspor maçın 75’inci dakikasında 2’inci oyuncu değişikliğini yaptı. Guido oyuna girdi, Melih oyundan çıktı. Boluspor’da son oyuncu değişikliği 78’inci dakikada yapıldı. İrfan oyundan çıktı, Burak oyuna girdi. Boluspor’da Guido 86’ıncı dakikada sarı kart gördü. Boluspor’da 88’inci dakikada Burak sarı kart gördü. Maçın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın son anlarında her iki takımda aradığı galibiyet golünü bulmayınca karşılaşma 0–0 sona erdi. Boluspor, Samsunspor deplasmanından aldığı 1 puanla puanını 44’e çıkardı. 

Etiketler: