Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Yaman Çiçekçilik’ten çok anlamlı davranış

Yaman Çiçekçilik’ten çok anlamlı davranış
103 yıl dönümünü kutlayacağımız 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitleri anma gününde Yaman Çiçekçilik anlamlı bir karar aldı . Yaman Çiçekçilik işletme sahibi Bahadır Yaman 18  Mart günü kazancını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağını açıkladı


15 Temmuz 2016 da, Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan hava saldırısında Şehit olan Özel Hareket Polis Memuru Velit Bekdaş anısına  açılan Yaman Çiçekçilik ’ten anlamlı kampanya….

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle 18 Mart günü elde edeceği bütün kazancı Mehmetçik Vakfına Bağışlama kararı aldı. İşletme sahibi Bahadır Yaman, bu kararını  afişe yazdırarak Yaman Çiçekçilik önüne astı. Afişte,Bir günlük kazancının Mehmetçik vakfına bağışlayacağını, ayrıca 2582 SMS atarak vatandaşlarında destek olabileceği ifade edildi.  

Aldığı bu anlamlı karar ile ilgili bilgiler veren işleme sahibi Bahadır Yaman, ‘Ailemizde hem şehit hem de gazi var. Eniştem Velit Bektaş Şehit, Abim Bahattin Yaman ise gazi oldu. Bu işletme vatanseverler insanlar için kuruldu ve onlara hizmet etmeye devam edecek. Ben bu ülkeye hizmet etmiş insanların yanında yer almak onlara destek olmak için bir günlük kazancımı Mehmetçik Vakfı’na bağışlama kararı aldım. İnşallah insanlara örnek olurum ve bu tür kampanyalar çoğalır’ dedi.