Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

"YUNUS TİMLERİ" GÖREVE BAŞLADI

Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan "Yunus Timleri"nin yaptığı gösteri ilgi çekti.


Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan 8 kişiden oluşan "Yunus Timleri"nin yaptığı gösteri ilgiyle izlendi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü araç sürüş eğitim alanında yeni kurulan "Yunus Timleri" için sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Vali Aydın Baruş, devletin en temel amacının vatandaşlarının huzur ve refahını sağlamak olduğunu ifade ederek, bu kapsamda en önemli önceliklerinden birisinin vatandaşların yaşamının her anında kendilerini huzur ve güvende hissetmesini temin etmek olduğunu söyledi

Bolu'da emniyet teşkilatının başarılı çalışmaları neticesinde vatandaşların huzur içerisinde yaşadığını belirten Baruş, "Vatandaşlarımıza da bu huzur ve güveni hissettirmeye çabalıyoruz. Emniyet hizmetlerinin vatandaşa yakın bir ortamda ve onlarla iç içe yapılması önem taşıyor. Bugün yunus ekipleri olarak bilinen motosikletli timlerimizden 4 timi Bolu'nun emniyet teşkilatına kazandırmış bulunmaktayız. Bu 4 ekipte 8 arkadaşımız görev yapacak." şeklinde konuştu.

Baruş, göreve başlayacak olan "Yunus Timleri"nin uzun bir süre eğitim aldığına işaret ederek, Bolu'daki vatandaşların bundan sonra kendilerini daha huzur içinde hissedeceklerini aktardı.

İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan da Bolu'nun huzur ve güvenliğine önemli bir katkısı olacağına inandıkları "Yunus Timleri"nin 4 motosiklet ve 8 personelle halkın yoğun olduğu saatlerde ve kalabalık olan bölgelerde görev yapacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Baruş ve protokol üyeleri timlerde görev yapacak olan emniyet personeline sertifikalarını verdi.

Daha sonra "Yunus Timleri" tarafından törenin yapıldığı alanda gösteri yapıldı. Motorlar üzerinde hedef küçültme, silahla müdahale, sürücü değiştirme gibi birçok durumla ilgili mizansen gerçekleştiren ekiplerin gösterisi ilgiyle izlendi.

Gösterinin ardından "Yunus Timleri"nin montunu giyen Vali Baruş, burada motosikletle alanda tur attı.

Etiketler: