Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“TOYUMUZA DAVETLİSİNİZ”

“TOYUMUZA DAVETLİSİNİZ”
MHP İl Başkanı Adem Evcil, hafta sonu Ankara’da gerçekleştirilecek olan MHP 12. Olağan Büyük Kurultayına tüm Bolu halkını davette bulundu.

Evcil; “18 Mart 2018 MHP 12.Olağan Büyük Kurultayında Bolu’nun birbirinden kıymetli yiğit 4 üst kurul delegesi ile Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin alacağı her kararın fakatsız, amasız, lakinsin arkasında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Ankara'da gerçekleştireceğimiz 12. Olağan büyük kurultayımızda aramızda görmek isteriz” dedi.

Hafta sonu gerçekleştirilecek büyük kurultay öncesi açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Adem Evcil; “Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan büyük kurultayı partimizin 10 Ocak 2016 tarihli Merkez Yürütme Kurulu kararına uygun olarak 18 Mart 2018 Pazar günü gerçekleştirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetinde 49 yıldır varlığını sürdürmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi, alelade bir siyasi parti değildir. Bedeller ödemiş çileler çekmiş daha da mühimi haklı davası uğrunda şehitler vermiş kutlu yolculuğun adıdır. Türk Milliyetçiliğinin bayraktarı liderimiz Devlet Bahçeli'dir. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi Bolu teşkilatları olarak her şart ve surette dün olduğu gibi bugünde genel başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. 18 Mart Pazar günü aynı zamanda bu topraklardaki yarınlarımızın müjdeleyicisi zaferimizin 103'üncü yılıdır” dedi.

BOLULULARI DAVET ETTİ

Ankara’da gerçekleştirilecek 12. Olağan Kurultayına Bolu halkını davet eden Adem Evcil; “Hakkın yolunda milletin yanında önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben deme iradesi kararlılıkla ortaya koyacağız. Cenab-ı Hakkın inayetiyle genel başkanımızın liderliğinde millete beka için bulanık akan sular yeniden durulacak, gökyüzüne direkler yeniden vurulacak, saadet menziline yeniden varılacak, çağlar üstü bir nizam yeniden kurulacak. 18 Mart 2018 MHP 12.Olağan Büyük Kurultayında Bolu’nun birbirinden kıymetli yiğit 4 üst kurul delegesi ile Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin alacağı her kararın fakatsız, amasız, lakinsin arkasında olacağımızın bilinmesini istiyoruz. Büyük kurultayımızda MHP Bolu İl Teşkilatı olarak hiç bir kurula aday göstermeyecek her hangi bir mevki makam için başvuru da bulunmayacağız. Liderimizin hazırladığı listeyi koşulsuz destekleyeceğiz. MHP’nin büyük kurultayı tarlada değil 18Mart 2018 Pazar günü Ankara Arenada olacaktır. Dost düşman bunu böyle bilsin.  MHP Bitti diyenler 18 Mart 2018’de ekran başına geçsin. Sevdası Türkiye olan ve kalbi Türk Milleti için çarpan tüm Bolulu hemşerilerimizin milli duruş şühedaya vefa millete beka temasıyla 18 Mart 2018 günü Ankara'da gerçekleştireceğimiz 12. Olağan büyük kurultayımızda aramızda görmek isteriz” şeklinde konuştu.

MHP 12. Olağan Büyük Kurultayı’nda Bolu’yu üst kurul delegeleri olan Adem Evcil, Hakan Aydın, Selçuk Baykal Ve Yüksel Sönmez temsil edecek.

 

Etiketler: