Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

FİZİK TEDAVİ HASTANESİNE PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİ

FİZİK TEDAVİ HASTANESİNE PSİKİYATRİ POLİKLİNİĞİ
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi verdiği hizmetlere Psikiyatri Polikliniği hizmetini de ekledi.

Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesine, İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin verdiği destek ile bundan böyle Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üniversite Ünitesinde Pazartesi ve Çarşamba günleri psikiyatri polikliniği hizmeti verilecek.

Konuyla ilgili olarak Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi; “Hastanemize fizik tedavi ihtiyacı ile başvuran hastalarımıza, kurumumuza geldiklerinde başvurabilecekleri Psikiyatri polikliniği hizmetini de hayata geçirdik. Hastalarımız kurumumuzdan sadece fizik tedavi hizmeti değil, aynı zamanda Pazartesi ve Çarşamba günleri olan Psikiyatri hizmetini de alabilecekler. Bize bu uygulamada desteğini esirgemeyen başta İl Sağlık Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol olmak üzere İzzet Baysal Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hülya Ensari’ve ekibine de teşekkür etmek isterim.” dedi. 

Etiketler: