Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“HEPİMİZ BİRER TÜKETİCİYİZ”

“HEPİMİZ BİRER TÜKETİCİYİZ”
15 Mart Dünya Tüketiciler Günü ve15-21 Mart Dünya Tüketiciyi Koruma Haftası nedeniyle Bolu Ticaret İl Müdürlüğü ve Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü iş birliği çerçevesinde seminer düzenlendi.

İzzet Baysal Anadolu Lisesi’nde düzenlenen seminere, Tüketici hakem Heyeti Raportörleri Erdem Karaçam ve Habib Polat, Bolu Belediyesi Zabıta Personeli, Okul Müdürü Uğur Sönmezel ve öğrenciler katıldı.

Tüketici hakem Heyeti Raportörü Erdem Karaçam gerçekleştireceği sunum öncesinde Tüketici hakları hakkında açıklamalarda bulunarak; “15-21 Mart haftası tüketici haftası olarak kutlanıyor. 15 Mart’ta dünya tüketiciler günüydü. Bu anlamda biz yılın bu döneminde tüketicileri bilinçlendirmek için etkinlikler düzenliyoruz. Hepimiz günlük hayatımızda alışveriş yapıyoruz. Hepimiz birer tüketiciyiz. Hayatımız boyunca tüketici olma durumumuz devam ediyor. Dolayısıyla pek çok mal ve hizmet alımı gerçekleştiriyoruz. Bunlarla ile ilgili sorunlar yaşıyoruz ancak ne gibi haklarımız ve sorumluluklarımız var bilinçlenmemiz adına sorunlar yaşadığımızda nereye başvuru yapabiliriz, bunlarla ilgili haklarımız nelerdir bunları anlatıp bilgiler vereceğiz.” dedi.

Tüketici hakem Heyeti Raportörleri Erdem Karaçam ve Habib Polat’ın Tüketici hakları ve bilinçlendirilmesi adına hazırladıkları sunum öğrenciler tarafından beğeni ile izlendi.    

Etiketler: