Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Kariyer Gününde öğrencilerle buluştu

Kariyer Gününde öğrencilerle buluştu
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri için başlatılan vizyon geliştirme ve meslek tanıtımı programına katıldı.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 8.sınıf öğrencilerinin vizyonunun geliştirilmesi ve mesleklerin tanıtılarak gelecekteki mesleki tercihlerinin kolaylaştırılması amacıyla kariyer günü adıyla örnek bir uygulama başlatarak Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’nu da bu programa davet ettiler. Başkan Uzunoğlu’nun asıl mesleği Mali Müşavirlik olup 4 yıldır da Dörtdivan Belediye Başkanlığı görevinde bulunmasından dolayı mesleğinin avantaj ve dezavantajlarından bahsederek öğrencilere mesleğini anlattı. Başkan Uzunoğlu öğrencilerin daha önce hazırlamış oldukları mesleği hakkında merak edilen soruları cevaplamasıyla birlikte samimi bir sohbet ortamı oluşturdu.

 

Program sonunda öğrencilere hediyeler dağıtarak; Cumhuriyetine ve demokrasiye sıkı sıkı bağlı olacak çocuklarımız yarın ülkemizin geleceği olacaklar. Bugün çocuklarımızın gözündeki bu ışıltılar yarınlarımızın aydınlık içinde olacağının göstergesidir. Tüm çocuklarımızın eğitim hayatlarında ve yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

Etiketler: