Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DEVERENLİ’YE ÖNEMLİ GÖREV!

DEVERENLİ’YE ÖNEMLİ GÖREV!
Bolu Kadastro Müdürlüğü’nde Harita ve Kadastro Mühendisi olarak çalışan Kıbrıscıkspor Kulübü yöneticisi Mustafa Deverenli, Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı görevine atandı.

Uzun yıllar Bolu Kadastro Müdürlüğünde Harita ve Kadastro Mühendisi olarak çalışan Kıbrıscıkspor Kulübü yöneticisi Mustafa Deverenli 2014 yılından beri yürütmekte olduğu Adapazarı Belediye Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevinde iken yaptığı başarılı çalışmalar üzerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı görevine ataması yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı’na uzun yıllardır Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Deverenli atanmıştır. Deverenli’ye Büyükşehir Belediyesi ailesine hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

 Kıbrıscıkspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Akı da “Kendisine kulübümüz adına hayırlı olsun der başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdi.

Mustafa Deverenli kimdir?

1969 yılı Kıbrıscık ilçesi doğumlu olup 1993 Yılı İstanbul Teknik Üniversitesi Jeodezi Fotoğrametri Mühendisliği bölümünden mezundur. 1993-2010 yılları arasında Tapu Ve Kadastro Müdürlüğü Merkez teşkilatı ve 1998-2010 yılları arasında bolu kadastro müdürlüğünde çalışmış olup 2010 yılında LİHKAB faaliyetleri yürütmek üzere Sakarya ilinde LİHKAB Bürosu işlerini yapmıştır. 2014 yılından itibaren Adapazarı Belediye Başkanlığı'nda teknik işlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yapmakta iken 2018 yılının şubat ayından itibaren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar Ve Şehircilik Daire Başkanı olarak görevine devam etmektedir. Mustafa Deverenli evli iki çocuk babası olup, mesleği ile ilgili her türlü yazılım ve donanımı çok iyi derecede kullanabilmektedir.

Etiketler: