Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

DOĞANAY’DAN BOLU’YA TEŞEKKÜR

DOĞANAY’DAN BOLU’YA TEŞEKKÜR
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan İl Kongresinin tamamlanmasının ardından İl Başkanı Nurettin Doğanay, kongreye katılan herkese teşekkür etti.

Bolu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakışır bir karşılamayla, miting ve kongreye katılım gösterdiğini ifade eden Doğanay, “Gerek Bolu Merkez’den, gerekse ilçelerden köylerden ve mahallelerden buradaki kongreye teşrif eden, bu salonun dışını da içini de hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın kongreden sonraki ilk durağı Bolu Gazeteciler Cemiyeti oldu. Doğanay buradaki ziyaretinde Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve gazetecilerle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, Doğanay’a görevinde başarılar diledi. Velioğlu, “Cemiyetimizin karşısında bulunan spor salonunda görkemli bir AK Parti kongresi yapıldı. Biz de buradan takip ettik gazeteciler olarak. Cumhurbaşkanımızın gelişi de gidişi de çok görkemli oldu. Salondaki süslemeler vatandaşların katılımı ile bugüne kadar yapılmamış bir kongre oldu. Nurettin Doğanay tek liste ile girdiği seçimde görevine devam etti. Biz de gazeteciler olarak takip ettik. Kendilerinin bugüne kadar bize gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki yeni yönetimle görevinde başarılar diliyoruz.” dedi. 

“En büyük teşekkür Bolulu hemşerilerimize”

Velioğlu’nun ardından konuşan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, kongreye katılımdan dolayı Bolu Halkına teşekkür etti. Doğanay şöyle konuştu; “Bugün burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ziyarete ilk buradan başlamak istedim. Bolulu hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza bizim bir teşekkür etmemiz gerekiyor. Çünkü Bolu’da siyasi anlamda, gerek görselliği gerekse katılım anlamında yapılan en büyük siyasi mitinglerden bir tanesini gerçekleştirdik. Teveccüh gösteren tüm Bolulu hemşerilerime partili veya partisiz teşekkür ediyorum. Dün güzel bir gündü, özlemiştiniz, özlemiştik, hasret sona erecekti. Çünkü 9 yılın sonunda Sayın Cumhurbaşkanımızın Bolu’ya teşrifi söz konusuydu. Bizler AK Parti teşkilatları olarak uzun bir süreden bu yana hazırlık içindeydik. 20 gündür gece gündüz çalışma programı yürüttük. Bu programda emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Bir teşekkür de tüm basın mensuplarımıza. Çünkü bizim ulaştığımız insan sayısı belli ama bütün herkese ulaşmak için basın gerekiyor. Basın olmadan doğal olarak bu olmuyor. Bu 15 – 20 günlük özellikle son süreçte gerek görsel, gerekse yazılı basının vermiş olduğu katkılardan ve emeklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Siyasiler ve basın birbirinden ayrılmaz ikili olarak çalışma durumu var. Bir taraf olmadan öteki taraf olmuyor. Bununla birlikte en büyük teşekkürü Bolulu hemşerilerimize, gerek Bolu Merkez’den, gerekse ilçelerden köylerden ve mahallelerden buradaki kongreye teşrif eden, bu salonun dışını da içini de hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Cumhurbaşkanımıza yakışır bir karşılama ile dünkü programı bitirdik. Buradan sonra Sakarya mitingi vardı, orada Bolu’dan bahsetti. Bolu’daki coşkudan bahsetti. Bolu’daki insanların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan bahsetti. Bizim açımızdan da vatandaşımız açısından da çok önemli. Bundan sonra AK Parti İl Başkanı sıfatıyla kapımızın herkese açık olduğunu bu kapının partili veya partisiz herkese açık olduğunu özellikle belirtmek istiyorum.”

 

 

 

Etiketler: