Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE ‘TİYATRO’ İLE DİKKAT ÇEK

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE ‘TİYATRO’ İLE DİKKAT ÇEK
Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, madde bağımlılığına dikkat çekmek için ‘Cehalet’ adlı tiyatro gösterimi sundu.

Türk gençliğinin uyuşturucuyla olan mücadelesini konu alan tiyatro oyunu 11 Mart Pazar günü saat 18.00’de Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Konferans Salonunda Bolu halkıyla buluştu.

Tiyatro gösterimine Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Artuç, Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanı İsmail Akgül, yönetim, teşkilatlar ve vatandaşlar katıldı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve deneyimli oyunculardan oluşan tiyatro oyununda, gençlerin en büyük tehlikeyi oluşturan uyuşturucuya karşı mücadele konu edildi.

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak Türk Gençliğini aydınlatmak adına, damarlarındaki asil kanı kirletme sloganıyla Türk gençliğini uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin zararlarını anlatabilmek, vatana ve millete daha faydalı bireyler olabilmek adına "Cehalet" isimli tiyatromuzu gerçekleştirmenin onuru ve gururu içindeyiz. Ülkü Ocakları olarak Türk Gençliğine hizmetkar olmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Bizlerin Sokakta kaybedecek hiç bir kardeşi yoktur ve asla sokağa da terk etmeyeceğiz. Programda emeği geçen tiyatro sanatçılarımıza ve teşkilatımıza, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığına teşekkür ederiz. Var olsun Ülkücüler Var olsun Ülkü Ocakları. Ne mutlu Türk'üm diyene.” şeklinde konuştu.

Etiketler: