Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BİZ HAZIRIZ BOLU HAZIR”

“BİZ HAZIRIZ BOLU HAZIR”
AK Parti Bolu 6. Olağan Kongresi’nin yapılacağı kapalı spor salonunda hazırlıklar tamamlandı. Doğanay, 10 gündür gece gündüz çalışarak hazırlandıklarını belirterek, “Öncelikle biz hazırız, Bolu hazır. Hasret sona erecek, 9 yıl sonra Cumhurbaşkanımızı Genel Başkanımızı karşılayacağız.” dedi.

Karaçayır Mahallesi’ndeki Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda 11 Mart Pazar günü yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı AK Parti Bolu 6. Olağan Kongresi öncesinde salonda çalışmalar son aşamada. Spor salonunda Dört bir yanı bayraklar, mavi bereler  ve pankartlarla donatılırken, salonun tavanı dev Türk bayrağı ile kaplandı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üzerinde askeri kamuflajla Dünya haritasında Afrin’i işaret ettiği kızıl elma pankartı dikkat çekiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, 11 Mart 2018 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Bolu 6. Olağan Kongresine katılmak üzere saat 12.00’da Bolu’ya gelecek.

Erdoğan’ın ilk olarak Karaçayır Kapalı Spor Salonu önünde düzenlenecek Mitinge daha sonra kongreye katılarak, Bolululara hitap edecek.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay şunları kaydetti:  “Öncelikle biz hazırız, Bolu hazır. O büyük günün arifesindeyiz. 10 gündür gecemizle gündüzümüzle büyük buluşmaya hasret bir şekilde bekliyoruz. Salonumuzu sizlerde gördünüz. İddialıyız. Şu ana kadar yapılan kongrelerin içerisinde en güzel salonu süslediğimizi düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza, liderimize hatta dünya liderine yakışır bir şekilde bir salon düzenlemesi yaptığımızı düşünüyoruz.

9 YIL SONRA…
9 yıl sonra Cumhurbaşkanımızı Genel Başkanımızı karşılayacağız. Bolu bunun heyecanını yaşıyor, bunu görüyor ve biliyoruz. Sokakta, mahallede gittiğimiz her yerde gördük ki özlemişler, aslında bizler de özlemiştik. Bütün teşkilatlarımız ile birlikte gençlik kollarımız, kadın kollarımız, il yönetimimiz, ilçelerimiz, belediye başkanlarımız, Bolu halkı yarın büyük buluşma için saat 12.00’de ama 12.00’den öncesi de salona girmek için dışardaki o miting alanına girebilmek için özellikle biraz daha erken gelmeleri saat 09.00 ile 10.00 arası burada olmalarını ben özellikle istirham ediyorum.

“HASRET SONA ERECEK”
Hasret sona erecek yarın inşallah diyelim. Dünyanın liderini karşılayacağız burada. Ben özellikle şu ana kadar özellikle bu salonun bu noktaya gelmesinde başta gençlik kollarımızdan başlamak kaydıyla; Kadın Kollarımıza akabinde il yönetim kurulu üyelerimize velhasıl kelam buranın bu noktaya gelmesinde emek veren tüm dava arkadaşlarıma hasetten teşekkür ettiğimi belirtmek istiyorum. Ve sizlerin aracılığınızla Köroğlu TV aracılığı ile buradan tüm Bolulu hemşerilerimizi partili ve ya partisiz ayırmaksızın söylüyorum çünkü gelecek kişi ülkemizin Cumhurbaşkanı, Devlet Başkanımız, Başkomutanımız gelecek. İnşallah bizde Köroğlu’nun torunlarına yakışır bir şekilde Bolu’da karşılamak için hazır bir şekilde bekliyoruz. Artık son 24 saate girdik diyebilirim.”

Etiketler: