Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLU PROTOKOLÜNDEN TAM DESTEK

BOLU PROTOKOLÜNDEN TAM DESTEK
Bolusporumuzun, Balıkesir deplasmanından aldığı 3 puan sonrası sosyal medyada başlatılan #şampiyonlukkokuyorbuşehrinsokakları hashtag’i Boluspor’un Cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının davet sloganı da oldu. Taraftarlar sosyal medyada çektikleri videoları paylaşarak stadın doldurulmasını istediler.

Son haftalarda çıkışını sürdüren 3’üncü sıraya kadar yükselen Boluspor’un bu yükselişi şehri de yeniden heyecanlandırdı. Balıkesir deplasmanından alınan 3 puan sonrası Cumartesi günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Rizespor karşılaşması büyük önem kazandı. Boluspor’un kısa gün aralıklarıyla üst üste maç yapmasının ardından taraftar desteğinin bu maçta önemi daha çok arttı. Bunu bilen taraftarlar ise, Balıkesir deplasmanından sonra sosyal #şampiyonlukkokuyorbuşehrinsokakları hashtag ile paylaşımlar yapmaya başladı. Bizimde spor haberlerimizde kullandığımız bu hashtag siyasiler ve yöneticiler tarafından kullanıldı.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı hashtag’in çok güzel olduğunu belirterek Cumartesi günü taraftarın maça gelmesini beklediklerini söylediler. 


Etiketler: