Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUM”

“BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUM”

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 26’ıncı haftasında deplasmanda Balıkesirspor Baltok’u 2–0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda büyük bir adım attı. Bu maçın ardından Boluspor kulübü başkanı Necip Çarıkcı açıklamalarda bulundu.

Boluspor’un 6–7 haftadır büyük bir çıkış içinde olduğunun altını çizen Çarıkcı; “Taraftarımıza 3 yıl içinde bir sözümüzde vardı. Geçen sene şans elimize gelmişti ama maalesef bu şansı kullanamadık. Çok kötü başlamamıza rağmen son 6–7 haftada hocamızla beraber takımımız büyük bir çıkış yaptı. Bu çıkış Türkiye’de konuşuluyor” dedi.

“SEZONA ÇOK İYİ DE BAŞLAMADIK”

Çarıkcı sözlerine şöyle devam etti: “Boluspor’u şampiyon yapmak için çok Play-Off’lar geldi. 2008’de Eskişehirspor maçı daha sonradan yarı finallere kaldık. Şampiyon takım kurduğunuz zamanda şampiyon olamadık. Bu sene sezona çok iyi de başlamadık. Aslında taraftarımıza 3 yıl içinde bir sözümüzde vardı. Geçen sene şans elimize gelmişti ama maalesef bu şansı kullanamadık. Çok kötü başlamamıza rağmen son 6–7 haftada hocamızla beraber takımımız büyük bir çıkış yaptı. Bu çıkış Türkiye’de konuşuluyor. Özellikle biz çıkış yaparken, geriden gelip çıkış yapmak aslında biraz daha avantaj.”

“BÜTÜN TAKIMLAR DÜŞÜŞE GEÇTİ”

Üst sıralarda bulunan takımların düşüşe geçtiğini sözlerine ekleyen Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı; “Bütün takımlar düşüşe geçti. Rizespor, Ümraniyespor, Ankaragücü biz dipten geldik şuanda teknik heyeti, futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Boluspor sezon başı nasıl iyi bir takım kurduğunu şuanda görmekteyiz. Maalesef kötü zamanlarda eski teknik heyet olsun, diğer insanlar olsun transfer konusunda biraz eleştiriler çok fazla olmuştu. Ama şuanda 20 tane pırıl pırıl futbolcu kardeşlerimiz takımda oynayan, oynamayan oyuncularımız takıma katkıda bulundu” dedi.  

“TAKIMA GÜVENİYORUM”

Takımda takımdaşlık ruhunun üst seviyelere çıktığını ifade eden Çarıkcı; “İyi bir aile ortamımız var. Maçtan sonra takım içerisindeki soyunma odasındaki sevinçler, bağrışmalar biraz bunlar takımdaşlık olduğumuzun göstergeleri. Bu konuda takıma güveniyorum. 3 tane zor maçı aldık. 2 deplasman, 1 iç saha” şeklinde konuştu.

“BÜTÜN TARAFTARLARIMIZI DAVET EDİYORUM”

Hafta sonu Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacaklarını ve taraftar desteğine çok ihtiyaç duyduklarını sözlerine ekleyen Çarıkcı; “Bu haftada Rizespor ile liderle maç yapacağız. Bu maçı da aldığımız takdirde yavaş yavaş havaya gireceğiz. Bu maçada ben bütün taraftarlarımızı davet ediyorum. Artık Bolusporla gurur duysunlar. Boluspor takımı iyi mücadele ediyor, iyi top oynuyor. İnanmışlık var. Onun için inşallah bu sene lig sonunu hep beraber mutlu bir şekilde bitiririz” dedi.  

Etiketler: