Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

TAŞHAN CAFE & RESTORAN

TAŞHAN CAFE & RESTORAN
Geçtiğimiz yıl yaz aylarında yeni yüzüyle hizmete başlayan Taşhan Cafe & Restoran, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde anlamlı bir kutlamaya ev sahipliği yapacak.

“8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.”

Taşhan Cafe & Restaurant sahibi Yahya Erdal, “Bir işletmenin başarıya ulaşmasını istiyorsanız o işin başına bir kadınların getirilmesini tavsiye ediyorum.” Dedi ve ekledi;

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günüdür. Kadınlar sadece ülkemizde değil zaman içerisinde söz sahibi olmaya başlamıştır.13 yıl boyuna üst düzey yöneticilik yaptım. Bu süre zarfında kadınlar yaptıkları her işi ve verilen tüm sorumlulukları en güzel şekilde yerine getiriyorlar. Bir işletmenin başarıya ulaşmasını istiyorsanız o işin başına bir kadının getirilmesini tavsiye ediyorum.

“İŞLETMEMİZ DE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE EĞLENCELER YAPILACAKTIR.”

İşletmemiz Taşhan Cafe ve Restoran kadına kadın olduğu için değer veren bir işletmedir. Çalışanlarımızın çoğunluğunun kadındır. Ve bizler başarımızı buna borçluyuz. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum. İşletmemiz de 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde eğlenceler yapılacaktır. Kadın misafirlerimize değişik sürprizlerimiz olacaktır. Tüm kadınlarımızı bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.