Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“KOLAY BİR ŞEY DEĞİL”

“KOLAY BİR ŞEY DEĞİL”
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 26’ıncı haftasında deplasmanda Balıkesirspor Baltok’u 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve Balıkesirspor Baltok teknik direktörü Giray Bulak açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, Balıkesirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, oynadıkları son üç haftada 9 puan kazandıklarını belirterek, önemli yere geldiklerini söyledi. Boluspor Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, karşılaşma sonunda 9 puan kazandıklarını belirterek, “Kazanılan 9 puan bizi önemli bir yere getirdi. Sıkıştırılmış periyotta üç zorluk derecesi yüksek maç oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Kolay bir şey değil. Altınordu, Ankaragücü ve Balıkesir deplasmanı. Alınan 9 puan bizi çok önemli bir yere getirdi. Oyuncularım farkındaydı, camiamız farkındaydı. İçeride çok önemli bir Rize maçı var. Ufak tefek sakatlıklar var ama maça kadar toparlarız. Galibiyet camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

"GERİYE DÜŞTÜĞÜMÜZ MAÇI ÇEVİREMEDİK"

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, çok kolay gol yediklerini söyledi. Teknik Direktörü Giray Bulak, "Bugün evimizde oyun temposunu değerlendiriyoruz. Çabuk oynuyoruz. İyi pas yapıyoruz ama çabuk gol yiyiyoruz. Ne hikmetse ne ben ne de benden önceki arkadaşlar çare bulamadık. Hem oyunun başında hem 2 yarının başında hevesimizi kıran 2 tane gol yedik. Dolayısıyla bunları temizlemek, çıkarmak zor oluyor. Geriye düştüğümüz maçta kırılgan oynuyoruz. Geriye düştüğümüz maçı çeviremedik. Oyuncu eksikliğimiz olduğunu söyleyebilirim. 3-4 oyuncumuz eksik. Bu maçı kaybettik. Pazar günü Adana maçı var. O maça hazırlanacağız" şeklinde konuştu.

Etiketler: