Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

CUMHURBAŞKANLIĞINDAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Bekir Bozdağ ve Mustafa Elitaş’a dayandırarak gündeme getirdiği ‘erken seçim’ tartışmalarına Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’da cevap verdi.  Kalın, ‘Şu anda gündemimizde erken seçim yok’ dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beştepe'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

Erken seçim tartışmaları ile ilgili Kalın, ‘Şu anda gündemimizde erken seçim yok. Bununla ilgili farklı bir durum söz konusu değil. Bir erken seçim olacak söylentileri üzerinden Zeytin Dalı Harekatı devam ederken böyle bir zihin bulandırıcı bu tür spekülasyonlara itibar etmemek gerekir. Bunu böyle her gün kurcalayıp erken seçim yaptırmaya çalışmak makul gelmiyor’

TANJU ÖZCAN NE DEMİŞTİ?

 “Meclis Başkanvekili, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün annesi vefat ettiği için hastanede ona eşlik ediyorduk. Bekir Bozdağ ve Mustafa Elitaş’ta taziye ziyareti için geldiler. Yerel seçimlerin erkene alınacağını ile ilgili Bekir Bozdağ’a sordum. Sayın Bozdağ da, Sayın Elitaş da ‘Evet, bu konuda bir çalışmamız var, Kasım ayının birinci ya da ikinci haftasında bu olmalı.’ diye konuştular. Bana şunu da söylediler: Zaten önümüzdeki günlerde kemal Kılıçdaroğlu’nun da kapısını çalacağız. Bu noktada Anayasa değişikliği için destek de isteyeceğiz dediler. Kemal Bey’in de buna hayır diyeceğini düşünmüyoruz dedi Sayın Bozdağ. Genel Başkanımıza da bu konuyu anlattık.

Etiketler: