Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BOLUSPOR, BALIKESİR’E GİTTİ

BOLUSPOR, BALIKESİR’E GİTTİ
Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 26’ıncı haftasında deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile oynayacağı karşılaşma için Bolu’dan yola çıktı. Kırmızı beyazlıları tesislerden kulüp çalışanları ve yöneticiler uğurladı. Kafilede Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı’da yer aldı.


Boluspor sabah saatlerinde Balıkesirspor Baltok karşılaşması için yola çıktı. Kırmızı beyazlılarda sarı kart cezalısı olan Rydell Poepon, Mustafa Durak ve sakatlığı bulunan Caner kadroda yer almadı.

Şampiyonluk yolunda Balıkesirspor seferine çıkan kırmızı beyazlılar sabah saatlerinde yola çıktı. Galibiyet serisini devam ettirip yoluna devam etmek isteyen Boluspor’da moraller yerinde. Başkan Necip Çarıkçı ve futbol şube sorumlusu Hakkı Öztabağ da takımla birlikte Balıkesir’e gitti.

Balıkesir’e kazanmak için gittiklerini belirten Boluspor lu oyuncular; “Zor bir karşılaşma olacak ama 3 puanı biz alacağız. Bunun için gidiyoruz” diyerek mesaj verdiler.

Üç günde bir karşılaşma oynayan kırmızı beyazlı oyuncular yoğun bir maç trafiğine girerken bazı oyuncularda bir hayli yoruldular. Ara vermeden karşılaşmaların hazırlıklarına devam eden Boluspor’da bazı oyuncularda istirahat otobüs yolculuklarında yapıyorlar. Birçok oyuncu yastık ve yorganlarla otobüse binerken tecrübeli oyuncular objektiflere de böyle yansıdı.

Etiketler: