Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

BAHÇELİEVLER POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ YENİLENDİ

BAHÇELİEVLER POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ YENİLENDİ
Bahçelievler polis merkezi amirliği yenilendi. Bolu Valisi Aydın Baruş İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


Baruş; “Vatandaşlarımıza hizmet veren bütün dairelerimiz bu şekilde peyderpey yenileme amacındayız” dedi.

Bolu Valisi Aydın Baruş, Baruş, tadilatla yenilenen Bahçelievler Polis Merkezi Amirliğini ziyaret ederek, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Baruş, Bolu'da daha önce iki polis merkezi bulunduğunu, bunlardan birinin kapatılmasıyla Bahçelievler Mahallesi'ndeki merkezin, tek polis merkezi amirliği olduğunu dile getirerek; “Buraya daha önceden binaya gelen arkadaşlarımız bilir, bu binanın koşulları çok iyi değildi. Ciddi bir şekilde onarıma ihtiyacı vardı. Emniyet Genel Müdürlüğünün göndermiş olduğu ödenekler ve İl Özel İdaremizden sağlanan desteklerle bu merkezi bu hale getirdik. Nezarethane koşulları da son derece olumlu hale getirilmiş” şeklinde konuştu. konuştu.

Baruş, polis merkezlerinin vatandaşların yoğun olarak gidip geldiği yerler olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti: “Bizler vatandaşlarımıza hizmet verirken onların en güzel, en ferah ve temiz koşullarda hizmet almasına öncelik gösteriyoruz. Diğer taraftan da merkezde çalışan polis memurları ve amirlerimizin daha rahat ve ferah koşullarda hizmet vermesi de hizmet verimliliği açısından önemli. Vatandaşlarımıza hizmet veren bütün dairelerimiz bu şekilde peyderpey yenileme amacındayız.”

 

Etiketler: