Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

KENDİ BİLE İNANAMADI

KENDİ BİLE İNANAMADI

Attığı gollerle gol krallığı yarışında bende varım diyen aynı zamanda zirve yolunda Boluspor’a katkı sağlayan Rydell Poepon, Ankaragücü maçının son bölümlerinde gördüğü sarı karttan dolayı cezalı duruma düştü. Hollandalı golcü, gösterilen karta kendisi bile inanamadı.

Hollandalı yıldız Ankaragücü karşısında perdeyi açan golü atarak kırmızı beyazlıların maça 1–0 önde başlanmasını sağlarken, maç boyunca gösterdiği performansla hem Ankaragücü defansına zor anlar yaşattı hem de gol krallığı yarışında öne geçeceği golleri cömertçe harcadı.

Karşılaşmanın son bölümlerinde hakemin yanlı olarak gösterdiği sarı kart sonrası cezalı duruma düşmüştü. Rakip oyuncunun sert hareket yapması sonrası bir süre yerde kalan Rydell Poepon daha sonra yine bir sert fiziki hareketle rakipten darbe görmüştü. 

Hakemin daha sonra yaşanan olayları görmeden her iki oyuncuya sarı kart göstermesi de Boluspor tarafından tepki almıştı. Gördüğü karta inanamayan Poepon, Balıkesirspor maçında cezalı duruma düşerken, Hollandalı oyuncu Ankaragücü galibiyetine fazla sevinemedi.

Etiketler: