Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

SÖZLEŞME İMZALANDI

SÖZLEŞME İMZALANDI
Bolu Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında yapılan 2018-2019 toplu iş sözleşmesi imza töreni gerçekleştirildi. Hilton otelde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Başkan Yılmaz; “Geleceğe en umutlu bakan Belediye Bolu Belediyesidir. Bunu sağlayanda sizlersiniz. Yapacak daha çok işimiz var. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Zerrin Biçen, Belediye Meclis üyeleri, Belediye İş Sendikası Toplu Sözleşmeleri Genel Sekteri Erdoğan Kefeli, sendika yetkilileri ve Belediyede görevli işçilerin tamamı katıldı.

“YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Belediye İş Sendikası Genel Sekteri Erdoğan Kefeli, imza töreninde yaptığı konuşmada; “Burada imzalanan sözleşme tarafların masada uzlaşmasıyla birlikte bitirilmesinden dolayı memnuniyetimizi ifade ediyor, bu konuda emeği geçen başta Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“YAPACAK DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR”

 Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’da konuşmasında yapılacak çok iş olduğunu vurgulayarak emeği ve gayreti olanlara teşekkür etti. Yılmaz; “Geleceğe en umutlu bakan Belediye Bolu Belediyesidir. Bunu sağlayan da sizlersiniz. Yapacak daha çok işimiz var. Geçmişte bu millet devletiyle ümmete hizmet etmişti ve bütün dünya onun ne diyeceğini bekliyordu. İşte böyle bir döneme he beraber gideceğiz. Bolu Belediyesi sizler sayesinde benim bile hayal edemeyeceğim noktaya gelmiştir. Onun için emeği gayreti olan hepinizden Allah razı olsun. İşin asıl sahibi sizlersiniz. Bu ülke tüm kurumlarıyla bir dünya ülkesi haline dönüşecektir. Allah bizlerin ve ülkemizin geleceğini daim eylesin.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından 2018-2019 toplu iş sözleşmesi imzalandı.