Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

“İLK 2 NEDEN OLMASIN”

“İLK 2 NEDEN OLMASIN”

Boluspor, Spor Toto 1’inci ligin 24’üncü haftasında deplasmanda Altınordu’yu 5–1 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ve Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

Altınordu’yu 5–1 mağlup ettikleri maçın ardından konuşan Boluspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, lig sıralamasında ilk 6’nın içinde girdiklerini ifade ederek, “Uzak hedef belki ama ilk 2 neden olmasın” diye konuştu.

Spor Toto 1. Lig’de Altınordu’ya konuk olan Boluspor, rakibini 5–1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, oyuncularını tebrik ederek söze başlarken, “Böylesine önemli bir maçta güzel bir skorla maçı kazandık ve ilk 6’da yerimizi aldık. Böyle ağır bir sahada Altınordu gibi bir sistem takımına karşı oynamak bizi endişelendiriyordu. İlk 6’da devamlılığımız sürer umarım. Uzak hedef belki ama ilk 2 neden olmasın” dedi.

“BU BİZİM İÇİN ÇOK ÜZÜCÜ”

Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ise, yaptıkları pas hatalarının kendilerini engellediğini ifade ederek, “Olmadı, kendi sahamızda kaybettik. Bu bizim için çok üzücü” dedi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, rakipleri ve kendileri için kritik bir maç oynadıklarını ifade ederek, “En azından ilk 2’yi yakalama şansımız vardı. Yaptığımız pas hataları, zeminin kaygan olması bizi engelledi. Top ayağımızdayken kalemizde 2 tane gol gördük. Rakibin çok deneyimli bir kadrosu var. Bugün de belki en iyi oyunlarını oynadılar. 2-1’i yakaladıktan sonra oyunu dengeleyebilirdik ama 3-1’den sonra avantaj onlara geçti ve avantajı iyi değerlendirdiler. Olmadı, kendi sahamızda kaybettik. Bu bizim için üzücü. Bundan ders çıkarmamız gerekiyor. Rakibi tebrik ediyorum. Son haftalarda en iyi oyunlarını oynadılar bize karşı” diye konuştu.

Etiketler: