Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

Başkan Yılmaz hastaları evlerinde ziyaret ediyor..

Başkan Yılmaz hastaları evlerinde ziyaret ediyor..



Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz bugün gerçekleştirdiği ‘hasta ziyaretleri’ ile sağlık sorunları bulunan 7 kişiyi evlerinde ziyaret etti.

2009 yılından beri her hafta Perşembe günlerini ‘hasta ziyaretine’ ayıran Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Halkla İlişkiler Müdürlüğünce organize program dâhilinde, çeşitli sağlık sorunları bulunan 7 kişiyi evlerinde ziyaret etti.

Geçmiş olsun dileklerini iletti

Başkan Yılmaz, kendisine eşlik eden heyetle birlikte hastalara ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Yılmaz, hasta ve yakınlarıyla da sohbet ederek, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Anlamlı ziyaretlerde aileler, Başkan Yılmaz ve beraberindekilere büyük ilgi gösterdi.

Hastaların şikâyetleri dinlendi

Ziyaretlerde ayrıca, heyette yer alan diğer kurum temsilcileri de hastaların şikâyetlerini dinleyerek, ailelere maddi durumları hakkında bazı sorular yönetti.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a ziyaretlerde Kamu Hastaneler Başkanı Şevki Erkal, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Şerife Koçyiğit, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Timuçin Erem, Bolu Belediye Meclisi Üyesi Canan Akbay, AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sema Yeşilbağ ve Bolu Belediyesi kurum doktoru Gülsüm Öncü eşlik etti.