Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

AFAD’TAN YANGINZEDELERE 42 BİN TL

AFAD’TAN YANGINZEDELERE 42 BİN TL
Aralık 2017 ve Ocak 2018 tarihinde Mudurnu ve Göynük ilçelerinde çıkan yangınlarda mağdur olan 6 aileye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 42 bin TL. yardım dağıtıldı.

Bolu Valiliğinden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Mudurnu ve Göynük ilçesindeki 6 yangınzede aileye gönderilen 42 bin TL. yangınzede ailelere teslim edildi.  

Aralık 2017 ve Ocak 2018 aylarında Mudurnu ve Göynük ilçelerine bağlı köylerde meydana gelen yangınlarda 6 ailenin evi yanmıştı. Yangın sonrası İl AFAD Müdürlüğü ekiplerince yapılan tespitler sonrası hazırlanarak Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı’na gönderilen raporlar sonrası 6 yangınzede aile için Acil Yardım Ödeneği İlimize gönderildi.

Mudurnu İlçesi Mandıra, Mangırlar, Karşıköy, Çavuşderesi ve Ordular köyleri ile Göynük Hasanlar köylerinde çıkan yangınlarda evleri yanan 6 yangınzede aileye Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Acil Yardım Ödeneği adı altında aile başı 7 bin TL olmak üzere toplamda 42 bin TL’lik yardım yangınzede ailelere teslim edildi.” 

 

 

Etiketler: