Bolu Haber, Gazete ve Firma Rehberi

Bolu ile ilgili internette aradığınız tüm soruların cevabını bulabileceğiniz internet sitesi.

PLAY-OFF SAVAŞI KIZIŞTI

PLAY-OFF SAVAŞI KIZIŞTI
Adana Demirspor galibiyetinin ardından kendini ilk 6’nın içine atan Boluspor puanını 33’e çıkardı. Deplasmanda 3-1’lik galibiyetin ardından yarışta bende varım diyen kırmızı beyazlılar, bu hafta arka arkaya oynayacağı iki maçta bu sıralamada kendini tutmak isteyecek.

Ümraniyespor ve Gazişehir Gaziantep mağlubiyetlerin ardında üst sıralar adına yara alan Boluspor, Manisaspor galibiyetinin ardından deplasmanda Adana Demirspor’u da mağlup ederek üst sıralarda yine tutundu.

Sonucu merakla beklenen Adana Demirspor maçında yıldız oyuncularının katkısıyla üç puana ulaşan kırmızı beyazlılar Play-Off yarışını kızıştırdı. Spor Toto 1.ligde 11’inci sıraya kadar olan takımlar Play-Off yarışı içine bulunurken, bundan sonraki haftalarda kıyasıya bir savaşa sahne olacağa benziyor.

Sahasında Perşembe günü 23.hafta karşılaşması için BB Erzurumspor’u konuk edecek olan Boluspor bu karşılaşmanın ardında Altınordu ile zorlu maça çıkacak. Bu karşılaşmalardan puan ve puanlar almak isteyen kırmızı beyazlılar, Play-Off yarışı içinde kalmaya çalışacak.

Etiketler: